- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#00137984 #1049 üzenetére
Mint a milyen házat vegyek topik TG-je, sajnos nem tudom osztani a véleményt, hogy az átlag user odafigyel a komponensek megfelelő hűtésére. Nem szidtam én senkit, csak épp nem tudom magamévá tenni a nézetet, miszerint a minerek kevésbé törődnek a géppel, amit üzemeltetnek, mint Átlag Józsi, aki összerakat egy gépet, aztán keni, ha meg meleg, akkor leveszi a ház oldalát.
De lehet tényleg igazad van és két hónap múlva majd mehetek gariztatni a VGA-kat, mert megsülnek a garázsban, miközben FLIR képen nem találsz rajta olyan komponenst, ami elérné a 60 fokot. Sőt, majd jöhet az ELMÜ villanyórát cserélni, mert azt is széthajtom (hiszen más fix fogyasztó nincs egy házban, amitől pörögne folyton), sőt lehet a kábelek se fogják bírni a falban és kellene ipari áram a 800W-os géphez.
-
Danex
addikt
válasz
#00137984 #1049 üzenetére
Szóval minden 60+ fokos.
Kiváncsi lennék egy gamer PC-ben ezek az értékek milyenek lennének, és újra kiemelnénk, hogy a kártyákat a gyakori hőtágulás gyilkolja.
Bár más indokból, de egy autónál is a minden nap városban használt autó motorja milyen állapotban van 200ezer km után, meg egy autópályán használt autó motorja milyen állapotban van. Kb hasonlóan bár más konkrét dolog miatt, de szemléltetésnek megfelelő példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Silent Hill 2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest