Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen digitális videókamerát?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Házimozi belépő szinten
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASTON117
tag
Az alaptalan kritikák igencsak minősítik mert akkor money, vagy csak magamutogatás van a dolog mögött hagy ne részletezzem mit gondolok az ilyesmiről. A hogyan készült rovatuk kiemelkedő hát hogyan készült videót a fejlesztők is csinálnak meg egy két youtuber is, és nem volt még olyan amit ne élveztem volna szóval ezzel nem nyűgöznek le elismerem hogy jó dolog de számomra nem tűnnek ki ettől. Inkább az az óvodás szint, amikor 2 minta alapján értékelsz egy újságot, mely már lassan 2 évtizede foglalkozik a témával: bocs hogy véleményt alkotok a jelenlegi viselkedésük alapján, tényleg hülye vagyok, dedós. Nem azt mondtam hogy rossz újság egyrészt arról írtam mi a tapasztalatom velük, másrészt hogy SZERINTEM nem érvényes a véleményük. Erre te írtad amit írtál plusz elkezdtél sértegetni. Nem szép dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- E-roller topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő