Hirdetés
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Szerintem mindenki maga tudja hogy elég e neki vagy sem
Egy évig használtam kettő db Dell laptopot.azt hiszem ilyen 2014-2015 ös modellek voltak, üzleti verziók.
Az egyikben i5 5200u processor volt a másikban i5 6300u. Mindkét laposban 16 GB DDR3 RAM volt.sata SSD,ami 560/540MB olvasott/ írt.
Sebesség nagyon jó volt mindkettőnknek.
Kis karbantartás volt portalanítás újrapasztázás.
Napi használatban volt mind a kettő.Alapvetően böngészésre használtam videózás olvasgatást kapcsolattartásra.
Akármilyen böngészőt telepítettem használt közben 10-15 fül megnyitva, (Viber vagy Skype.)
Egyszerűen rossz volt nézni amikor megnéztem a hardver hőfokot 90-95 fokra felszaladt a processzor hőfok rendszeresen állandóan!
amikor kisebb hardver igényű játékokat futtattam akkor meg aztán ereszd el a hajam volt! ventilátor porszívó módjára 4500- 5000 es fordulaton pörgött!!
Meg elég eltem a dolgot, aztán eladtam mindkettőtPont jó is hogy írtad
nekem asrock deskmini A300 as, 1,92 L s csodám van, már több mint egy éve. És nagyon bevált a készülék
Ryzen 5 processzor, RAM 16 GB RAM mal,2db SSD vel. Egyszerűen világszámnagyon kisméretű az egész de mégis 92 mm es ventilátor hűti a processzort nagyon király,2* akkora mint a laptopokban szokott lenni. (laptopokban 45 mm es volt ventilátor).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest