- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_kickass
tag
Sziasztok!
Vizallo (legalabbis cseppallo) Bluetooth hangfalak kozul melyik az ajanlott? Erkelyre lenne esti sorozgetesekhez, tehat nagy hang nem kell, de orulnek, ha nem szolna nagyon dobozhangon es nem kellene kidobnom harom honap utan. 20 USD korul szannek ra. Koszonom elore is a segitsegeteket!
-
mr_kickass
tag
válasz AllTheBest #86551 üzenetére
Mennyivel kellene tobbet raszanni? 30? Meg belefer, ha van annyiert jobb valasztas. Xiaomi tippet koszi, mar van par termek toluk, meg nem csalodtam.
-
mr_kickass
tag
válasz sing1ep1ayer #86574 üzenetére
Koszi, ez sem rossz, rateszek egy figyelot, hatha lesz (nem annyira surgos).
tlala: az altalad ajanlott Blitzwolf is jol nez ki, ha jol szamolom, a 30%-os learazassal 35 EUR-ra jonne ki, az mar fesziti a keretet, de ha valoban jo vetel, varok ra kicsit. Aztan ha nem akciozzak, akkor veszek mast.
-
mr_kickass
tag
válasz promagus00 #86604 üzenetére
Igen, koszonom, a kollega is belinkelte mar ugyanezt az aukciot rogton az eredeti hozzaszolasa utan, csak sajnos itt 43 USD. Annyit nem igazan szannek ra ugy, hogy 20-30 kozott volt az eredeti keret.
-
mr_kickass
tag
Van jelenleg kontrollerbe (XBOX One) ajanlott AA meretu akkumulator illetve tolto? 4 db-os kellene, mivel 2 kontroller van, leggyakrabban egyutt hasznalva.
-
mr_kickass
tag
Sajnos az IKEA megszuntette a LADDA elemtoltot, mar nem is kaphato egyik aruhazban sem. Milyen tolto az ajanlott, ami 4 AA meretu akksit tud egyszerre tolteni, es automatikusan lekapcsol (darabonkent), ha a cellak elertek a maximalis toltottseguket? Koszonom elore is!
-
mr_kickass
tag
válasz mr_kickass #88449 üzenetére
Frissites: az Ors Vezer teri IKEA-ban van meg nehany LADDA elemtolto, de a honlap tovabbra is nem kaphatonak, nem rendelhetonek jelzi. Azt javaslom, aki szeretne venni, addig tegye meg, amig lehet.
-
mr_kickass
tag
Xiaomi lampa margojara: vett valaki konnektorba dugos ejszakai "tajekozodolampat"? Esetleg a WC-cseszebe tehetot, ami mozgaserzekelos? Sajnos csak egy lampa van a furdoszobaban, ejszaka felkapcsolni maga a halal, ezert kellemes lenne, ha anelkul is kenyelmesen lehetne kijarni, hogy mindenkeppen hasznalni kelljen.
-
mr_kickass
tag
USB Bluetooth adapterekkel van valakinek szemelyes tapasztalata? Alin van UGREEN, Orico hasonlo aron (kb. 4 USD), ezek szoktak lenni kuponozhatoan? Vagy van valaki, akinek bevalt esetleg valami mas modell? Tippeket elore is koszi!
-
mr_kickass
tag
Sziasztok! Olcso vezetekes in-ear fulest keresek, mikrofonosat. Van valami ajanlott a <10 USD kategoriaban, vagy esetleg jon ki valami hamarosan, amire erdemes varni? Koszi a tippeket elore is!
-
mr_kickass
tag
Koszonom mindenkinek a javaslatokat!
-
mr_kickass
tag
Elem témában: IKEA Alkalisk elemek nekem beváltak. 70 Ft/db, 10-es csomag. Nem pestieknek kevésbé releváns.
-
mr_kickass
tag
Sziasztok!
Jol gondolom, hogy ezt a szallitast kell valasztanom, hogy ne kelljen AFA-t, vamot fizetni? Koszonom elore is a segitseget!
-
mr_kickass
tag
válasz gingerbalm #101718 üzenetére
Koszonom - csak szeretnek biztosra menni, ismerosnek lesz, es azert itt mar nem kis osszeg egy esetleges magyar kozteher, errol szeretnem elore tajekoztatni, ha nem elkerulheto.
-
mr_kickass
tag
Koszi mindenkinek a segitseget, megrendeltem.
-
mr_kickass
tag
Ehhez a Convoy S2+-hoz milyen elem szukseges? Sima 18650? Ha igen, ahhoz milyen toltot erdemes venni? IKEA Ladda tolto megfelelo lehet peldaul?
Ha teljes marhasagot kerdezek, bocsanat, de egyaltalan nem vagyok otthon a temaban, csak annyiszor lattam mar ezt az elemlampat ajanlva, hogy 7 dollarert lecsaptam ra.
-
mr_kickass
tag
válasz Sanyi.mTs #105748 üzenetére
Elobbi kozkedvelt marka itt a topikban, sokaknal szolgal valamilyen termek. A konkret hubnak microUSB power bemenete van, de tap nem jar hozza.
Utobbi teljesen ismeretlen (szamomra legalabbis), de a velemenyek jok rola, es jar a tap is hozza. En ennek ellenere biztosan az Ugreent valasztanam.
Ilyesmikre gondoltal?
[ Szerkesztve ]
-
mr_kickass
tag
Gearbestrol rendelt telefont elvileg november 22-en feladtak, DPD UK, de azota sem trackelheto, csak a tipikus elso uzenet "2017-11-22 11:40 Southall, Your parcel is on its way". Ilyen esetben mit lehet tenni? Support katasztrofalis es semmifele segitseget nem tudott adni.
-
mr_kickass
tag
válasz XtremLor #106376 üzenetére
Varni nyilvan magamtol is tudok, itt inkabb arra igyekszem magyarazatot talalni, hogy normalis-e, ha 3 hettel(!) az altaluk allitott feladas utan sem trackelheto egy termek.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy nevetseges "Express" nevvel illetni azt a szallitasi modot, ahol tobb mint egy honap alatt kapja csak meg a vasarlo azt, amit rendelt.
-
mr_kickass
tag
válasz KamuMazsola #106386 üzenetére
KamuMazsola+sysrq: forumtarsak, koszonom a valaszaitokat, bar a stiluson meg finomithatnatok kicsit. Tudnatok segiteni pontosan mit kellett volna elolvasnom?
November 18-an rendeltem a termeket, semmifele karacsonyi kamikaze akciorol nincsen szo. Csupancsak annyi erdekelne, hogy ha elvileg november 22-en feladtak, es van tracking number is, akkor van-e mod ra, hogy tudjam, miert nincs frissites 3 hete, vagy teljesen normalis, hogy ennyi ideig nem mozdul.
-
mr_kickass
tag
válasz KamuMazsola #106475 üzenetére
Sajnos nincs idom napi tobb szaz hozzaszolast atnyalazni, igy bar lehet, hogy leirtak, hogy kikuldes utan hetekig nem kovetheto az EU express, en (ezek szerint tevesen) ugy gondoltam, hogy azert kaptam tracking szamot, mert az.
Ezt a dokumentumot linkelned kerlek, amiben ez a 60 napos hatarido meg van hatarozva? Gearbest oldalan nem talaltam hirtelen, de lehet, csak rossz helyen kerestem. Koszonom!
-
mr_kickass
tag
válasz Donki Hóte #106498 üzenetére
Eh, ez nem egeszen azt jelenti, amire te gondolsz.
Ez mindosszesen annyit hataroz meg, hogy ha nem jelented be ennyi ido utan, akkor semmifele refundra nem tarthatsz igenyt, a tranzakciot lezartnak tekintik. Szallitasi hataridorol nincs szo itt.
-
mr_kickass
tag
Sziasztok!
Elektromos fogkeféhez keresnék kupont, a két kiszemelt a Digoo DG-YS11 és a Soocare X3 lennének. Érdemes várni pár napot/hetet, vagy nem nagyon szokták akciózni őket? Köszi előre is!
-
mr_kickass
tag
Tudnatok segiteni, ez pontosan mi lehet?
2018-03-14 17:18 Shipment arrive at 【Cross-border service point in Budapest】
Vam? Vagy csak valami logisztikai kozpont? Nem egeszen ertem, hogy miert nem mozdult innen majd' egy hete (bar megertem, hogy azota csak ket munkanap telt el, igy normalis is lehet, hogy eddig all).
-
mr_kickass
tag
válasz tillatrilla #120316 üzenetére
Kulcsszavak: Gearbest, ticket, garancia, reklamacio
-
mr_kickass
tag
válasz tillatrilla #120687 üzenetére
En bekuldenek egy ujat az eredeti request RMA szamara hivatkozva, lathatoan nincs semmi update az ugyben azota...
-
mr_kickass
tag
válasz FingR86 #122720 üzenetére
Erre a kerdesre epitve; van olyan eloszto, amin egy kapcsoloval lehet valtani, hogy hova kuldje az outputot a TV? Az egyik egy kulso hangfal lenne, a masik - akarcsak a forumtarsnal - egy BT-s fejhallgato. Nem szeretnem minden esetben a TV hatuljan cserelgetni a kabeleket, ha megoldhato.
Amazonon ezttalaltam, van valami hasonlo Alin?
-
mr_kickass
tag
válasz st6969 #122876 üzenetére
Ez mondjuk roppantul bosszanto - neked is ehhez hasonlo transmittered van?
-
mr_kickass
tag
válasz Doki16 #135460 üzenetére
En a helyedben egy Transcend High Endurance kartyat valasztanek ilyen celra. Draga, de ezen pont nem sporolnek - ha egyszer kelleni fog a felvetel, nem akarnam megkockaztatni, hogy valami gebasz legyen mert az olcsobb kartya mar elhalalozott idokozben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest