- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz
lsebestyen #186308 üzenetére
Akkor biztos én vagyok a balszerencsés, mert nekem simán bolton belüli lépkedés közben is átváltott már párszor.
#186016 krono.
Ennek leírom a végét, ha már az elejét megírtam, hátha jól jön másnak is. Nyilván nem hozták ki a csomagot a 2023as naptári évben, a visszatérítési igényem elutasították megfelelő "bizonyíték" hiánya miatt. Próbáltam felvenni a kapcsolatot ezzel-azzal, de senki nem mondott semmit a csomagról (nyilván, untracked, de egy emailt megért). Egyre jobban idegesített, de mivel megvolt a végső válasz a requestemre már nem tudtam több appeal-t beadni. Végül a chatboton át végig tudtam kattintgatni, hogy ez bizony nem érkezett meg, és 30 másodpercen belül meghozta a bot a döntést, hogy visszakapom a pénzt, pár nap múlva vissza is jött. Ironikus módon a pénz megérkezte utáni reggelen megérkezett az értesítő a postától.
72 napos szállítási idő után azért kicsit nehéz volt megsajnálnom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest