Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Mostwanted 2-t várom

-
ftc
nagyúr
SimCity nyam nyam
-
Logen88
aktív tag
a tuningolás volt a legjobb az 1. részben. rengeteget szöszöltem a verdák tuningolásával. ha ezt kihagyják a folytatásból akkor ez a game nagy bukta lesz szerintem. nagyon nagy hiba lenne a részükről.
-
james001
veterán
De itt most nem is a régi NFS-ről írtam,hanem a Most Wanted-ről,mert ott akár egy jól feltuningolt Skyline simán leelőzött egy Posche-t vagy Lambo-t. És ha tényleg "erről szól" hogy nincs tuning akkor mi a fenének adták alcímnek alá azt hogy Most Wanted,ha az eleve a tuningolásról (is) szólt?
-
james001
veterán
Na akkor az EA bekaphatja a bekapni valót,ez nem Most Wanted. Ez inkább Hot Pursuit 2
Talán ha lesz benne tuning,és nem csak a szokásos unalmas autómárkák lesznek benne,hanem talán beraknának némi régi márkát is (Toyota Supra,stb.),de úgy hogy mind tuningolható legyen,akkor még TALÁN ok lenne a játék. De én lemondtam már a reménykedésről. Ez is ugyanolyan fos lesz mint a The Run,HP,Shift 2.
A Criterion meg inkább csinálna egy Burnout-ot,és nem az NFS-t gyalázná
-
Gergosz2
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nekem is úgy tűnik hogy a coop felé terelik, és gyilkolászás lesz végig.

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Az a helyzet, hogy annál már az első rész sem volt ijesztő... Hangulatos, de nem félemeletes... sajnos most ez a hangulat is veszni látszik....

-
kriszpontaz
veterán
Csak nekem tűnt úgy hogy nem maradt meg a parázós hangulata a Dead Space-nek? Kicsit elment szerintem Lost Planet irányba. Szép, meg dinamikus a játékmenet, de ez valahogy nem az mint eddig....ettől függetlenül várom.
-
Gergosz2
veterán
ez a moh nagyon jónak ígérkezik azt kell hogy mondjam.Bár a videóból nem derült ki számomra , hogy a rombolhatóság olyan szintű lesz-e mint BF3ban(néhány épület, torony ledőlt, bár elég scripteltnek nézett ki).
mindegy az a lényeg nagyon jónak néz ki, inkább ezt venném meg mint a codot.
-
L_ajos
őstag
Nem izgat ki mennyire fikázza/fikázzta a MOH előző részét ( multiba még mindig benézek néha ), de én elő is rendeltem a következő epizódot. Már maga a FB2 motor ad valamennyi garanciát arra hogy "annyira nem lesz ez szar", és ha jól csűrik-csavarják a történetet, még nagyon jó is lehet. A multi meg nálam prioritásban van, szal immár nyugodtan várom a megjelenést

-
geri|
aktív tag
Fifa +1
illetve NBA -
Mért nem jutott hogy várnod kell?
Amúgy a battlefield4free-t nyomtátok? Én azt nyomom mostanában.Ja értem én avval is úgy vagyok hogy ráérek arra még mint Pató Pál úr.. A diablo2 is évekkel a megjelenése után nyomtam, addigra már kigyomlálták belőle az összes hülyeséget

Ami multiba most izgat a future soldier meg a Spec Ops: The Line -
osszaki
tag
válasz
djculture
üzenetére
Ez így igaz. A játékmenet visszafelé fejlődött. A CoD-os tizenéveseket a lézerrel, meg lámpával, meg magától mindent befogó fegyverekkel kellett megfogni, nehogy játszania kelljen. Annyi marhasággal rakták tele a BF3-at, hogy az nem igaz. Sok map tervezése is kritikán aluli. Hitboxlag még mindig észrevehető, az átugorhatatlan tárgyak is viccesek, mert épp nem veszi be a játék. Patchelni kellene, nem DLC-ket gyártani. De annyira nem izgat már. Várom a Diablo 3-at.

-
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az komoly volt hogy a cry3 trailer már a levetítés előtt a neten volt. Lásd topicja.
-
-
RaZroX
addikt
Ahogy elnéztem az MW2-től nem várhatunk sokat...
-
-
osszaki
tag
BF3: Premium - vicc, vedd meg újra a játékot. BC2-höz minden extra ingyen jött. Unom már a DLC-ket. Fifa nem érdekel. NFS: maradt továbbra is a vicc és gagyi kategóriában. Nem tudom mennyit lehet még ebbe a sorozatba rúgni. Crysis 3 - nekem megmarad a techdemo kategóriában, ettől függetlenül tényleg nagyon jól néz ki.
-
PH.User
tag
Valahol nem lesz a vidi?Crysisről lemaradtam.
-
GeryFlash
veterán
sok tesszalációt nem láttam, bár az a stream minősége miatt is lehet.... ez már ugye alapból dx11 lesz, és nem csak pacthes dx11-es upgradelős baromság?
-
Max_218
tag
hát ezsem volt részemről valami meggyőző.. Második rész sem jöttmár be

-
Gilberto
aktív tag
Ez valami brutalisan nez ki.
Ez azert klasszisokkal jobb volt, mint a microsoft konfija. -
keIdor
titán
Jó lesz a Crysis 3, viszont ahogy sejtettük ugyanaz mint a kettő egy DLC is lehetne.
Még a HUD is ugyanaz, de mindegy, erre számítottam ettől még várós. -
GeryFlash
veterán
faca, ez crysis 3 is scriptelt.... mikor értik már meg, hogy mi játszani akarunk, nem mozizni?
-
Logen88
aktív tag
de durván néz ki a dzsungellel benőtt város.

-
GeryFlash
veterán
az egyetlen fps, ahol látod a lábad

-
Thunderdome
csendes tag
Értek én mindent,de senki sem szólt nekik,hogy ez nem Bournout,hanem NFS?
-
csabi2008
tag
Pont lemaradtam a Most Wantedrol :/
-
Logen88
aktív tag
én már kicsit unom ezt az agyatlan száguldozást. de azért kipróbálom majd a mw-et.
pont jókor jöttem most van a crysis 3!

-
Prof01
veterán
Crysis 3! Végre!

-
Gilberto
aktív tag
Hat annyira nem volt nagy valami. Tiszta script az egesz. Ha olcson meg lehet venni, akkor esetleg.
Crysis 3

-
keIdor
titán
Végre Krízis 3.
-
capafog23
őstag
Mi ebben az NFS-ben az új, ugyanaz a motor, ugyanaz a tégla autó zero fizika, ellenfelek lepattannak rólad és a falba csapódnak, de te vidáman autózol tovább.
-
-
Gergosz2
veterán
Mirror's edge 2-t bejelentenék , rendelném is elő rögtön.Bizakodom.
-
albert8
veterán
MIÉRT SCRIPTELIK TELE?MIÉRT?

Nem értem miért kell egy kocsis játékot scriptelni percenként...
-
Gilberto
aktív tag
Jo lenne, ha mar egy Underground 3-at villantananak. Hianyzik a tuningos korszak. Azok jok voltak, azota csak süllyed a sorozat.
-
GeryFlash
veterán
fasza... a konami szenved, ezért itt is leszarják a fejlesztést, megint az lesz mint 2004-2008 közt a fifákkal.... amíg a PES is ronda, addig a fifa se lesz szebb
-
na megjött a MW2
-
Prof01
veterán
Most Wanted!

-
Max_218
tag
végülis kinek mi , nekem tavaj " Balszerencsés "évem volt ,HDD,VGA , meghalt ,gariba kaptam ,nagyobbat ,jobbat+ kb 35ből megvolt a bővités ,ami kb 2évre elég.
itthon van egy xbox360am ,de valahogy nemaz igazi. kicsit lehangoló néha a grafika,2005be ,mikor vettem még örültem neki azóta már alig használom.
-
TommyGun
őstag
Jópofák az új fifa újdonságok.
-
Gilberto
aktív tag
Ugyanugy nez ki, ahogy eddig. Azon nem valtoztatnak.
-
Szörnyű ahogy kinéz ez a fifa...
-
Prof01
veterán
(#24) Gilberto:
Nálam szigorúan X360! Amióta kipróbáltam (2007), rá se tudok nézni a PC-re. Elegem lett a folyamatos bővítgetésekből.
Csak már nagyon jöhetne a nextgen.
-
keIdor
titán
Pozitívan csalódtam a MoH-ban, egész jó volt.
-
Petya597
tag
Kötelező vétel lesz számomra az új MoH, az elődje is nagyon tetszett.

Jó volt az új MoH gameplay -e, és a trailer is. Csak legyen október..
-
Gilberto
aktív tag
Asszem nalam is az elörendeles sorsara jut a MoH. De szigoruan PC-re.
-
A Medal bemutató emészthető volt, egyáltalán nem tűnik tucatjátéknak.
-
Prof01
veterán
Na lássuk a MoH-t!

-
Gilberto
aktív tag
Ezt a Premiumot asszem meg fogom venni. Eleg fair ajanlatnak tünik. Egyebkent mar most több minden törtent, mint microsofteknal. A Simcity is szimpatikusnak tünt igy elsöre.
-
Gergosz2
veterán
miről maradtam le?
-
Max_218
tag
közönségben elöbb nem ,Vince Zampella ,és a másik volt infinity-s tag ültek?
mintha őket mutatta volna a kamera . remélem dobnak őkis valamit 
-
AS
félisten
Dead Space jó volt

-
bzsolt99
tag
Dead Space 3 elég jónak tűnik ez a bolygósdi feldobhatja a szériát.
-
Prof01
veterán
Na lássuk mit tud az EA mutatni nekünk!

-
Gilberto
aktív tag
Na hagyj szoljon!

-
keIdor
titán
-
Ocarina
aktív tag
Microsoft mellett ez érdekel a legkevésbé.
Egyedül a MW2-re vagyok kíváncsi. -
xavix13
őstag
SimCity
Remélem nem valami Societies féle förtelmet kapunk megint.... 
-
Ps Vita
őstag
MOH-t várom,na meg a Fifát..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az új vonalas NFS részek előtt is volt NFS...
Talán ha lesz benne tuning,és nem csak a szokásos unalmas autómárkák lesznek benne,hanem talán beraknának némi régi márkát is (Toyota Supra,stb.),de úgy hogy mind tuningolható legyen,akkor még TALÁN ok lenne a játék. De én lemondtam már a reménykedésről. Ez is ugyanolyan fos lesz mint a The Run,HP,Shift 2.

Ez azert klasszisokkal jobb volt, mint a microsoft konfija.