Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petcsike
tag
a demot énis probáltam
nekem bejött, szal nagyon várom
kár hogy eltolták a megjelenését..
-
feka007
veterán
Erre a Mirror's Edgere kíváncsi vagyok. BF fejlesztői csinálják, úgyhogy rossz nem lehet.
-
bLL^
senior tag
Kíváncsi leszek pc játékosok M.Edge játékélményére. Konzolon a lövöldözős rész a botrányos, az ugrálás egy fokkal jobb (vagy csak én vagyok a béna
). Ha tipikus konzolport lesz akkor pc-n ez pont fordítva lesz.
-
athomi
veterán
A Mirror's Edge-t várom, a Godfather 2 viszont nem különösebben érdekel, köszönhetően a nagyon gyenge első résznek. Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.
-
-kdM-
senior tag
igazsag szerint ok maguk helyezik magasra azt a lecet...elszorjak a morzsakat, kieheztetnek mindekit es jo hogy nem pukkan akkorat, tipikusan nagyobb a fustje mint a langja
mondjuk demo alapjan a mirros edge nekem utott, de a beharangozok alapjan tobbet vartam
mindenesetre reg nem volt ea jatek ami ennyire tetszett volna -
janeko
őstag
már várom mind2-t
-
Zsoccc
senior tag
Szerintem az EA játékoknál az a probléma, hogy mindenki nagyon magasra helyezi az elvárásait a hatalmas hype miatt, majd csalódik amikor nem teljesen azt kapja amit várt. Kevés ideig tudják fenntartani azt az élményt amit először megmutatnak magukból. Ettől függetlenül a Godfather is és a Mirror's Edge is lehet jó játék, ha valaki nem megváltóként várta őket.
-
szilva01
őstag
psp-n nekem a godfather nagyon tetszett úgyhogy én várom a 12.-ét
-
Sirandrish
legenda
az ME-t nagyon várom..a GF2 annyira nem hat meg...
-
Boorgi
csendes tag
mirrors edge engem nagyon érdekel, akármit is mondanak a konzolosok
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS