- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldChore
tag
Pár éve valaki megcsinálta a GEFS szimulátort, ami a Google Earth API-t használta. Na az volt élethű grafika, hiszem az volt a valóság. Rengeteget repültem vele és bejártam egész USA-t Ráadásul közben minden érdekeset meg lehetett nézni a földön, amit érdekesnek találtam. Nyilván a szimulátorélmény nem volt jó, mert véges erőforrásai voltak aki csinálta ráadásul ingyenes.
Hatalmas ötlet csak hát nem érdekelt senkit, hogy így csinálja profira. 50-100 online gép volt csak.
Aztán a Google elvette az Earth API-t az internettő, és így rendgeteg program bedől, ez is.
Most is működik, de más térképadattal és az már egy vacak.
Offline módban ki a fene fogja megrajzolni az egész földgolyó minden épületét? És akkor sem lesz olyan, mint a valóság.
Rengeteget játszottam az MS Flight szimulátorokkal. Sőt mikor felkerült a Stemre, meg is vettem, mert azt hittem majd játszani fogok végre online. De annyira vacak volt a grafikája GEFS után, hogy inkább hagytam a fenébe az egészet.
Itt van a mostani verzió, ha valakit érdekel. Most látom, már lehet fizetni, hogy ne a butított terraint kapjuk. -
14 év, 14 kurva év
Valószínűleg kidobták a Bruce Artwick motort, és nulláról újraírták, mivel a professzionális változatot ugye eladták a Lockheednek, a játékra szánt változatot meg a Dovetailnek (akik csúnyán befürödtek vele), tehát muszáj újat írni.
-
Jó, hogy megnéztem, gyönyörű is, hangulatos is!
-
-
boeing
őstag
Uhhh ez nagyon szép és élethü,és ha tényleg ilyen lesz akkor nem kell sok GB kiegészitövel meg spékelni a játékott hogy szép legyen.Én szurkolok hogy ilyen legyen és hogy jó legyen optimalizálva.Természetesen város nagyon,és mi hamarab Pc re is.
-
GodGamer5
addikt
Besz@rtam!!!
Elképesztően jónak tűnik.
-
A grafika zseniális. Nem mondom, hogy tűkön ülve, de ezt is várom.
-
XuChi
addikt
Ez volt a legnagyobb meglepetés számomra. Nagyon várom
-
L3zl13
nagyúr
Nem játszok szimulátorokkal, de gondolom páran magukhoz nyúltak örömükben.
-
Bődületesen jól néz ki. Szerintem sokak várják. Én nem tartozom azok közé, akik tolják, de minden elismerésem az övék.
-
rdt89
addikt
A látvány félelmetesen jó volt. Nagyon szép majdnem letéptem a hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ford topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest