Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem eddig tetszik a Fallen Order. Simán hoz egy Jedi Knight szintet. Azért remélem nem csak fénykarddal lehet apritani az ellent. Nálam esélyes egy preorderre.
-
Wellin9
tag
Azért kiváncsi vagyok mi lesz a Bioware-el ezek után. Az elmúlt 2 játékuk finoman szólva se váltotta meg a világot,sőt elég rendesen eláshatták magukat a rajongók szemében. Persze lehet,hogy pénzügyileg sikeres volt mindkettő,így az EA-nál senkit nem izgat.
-
Hellwhatever
aktív tag
(#31) Gery9112 & (#32) oriic:
Azért én sajnálom hogy ez lett belőle. Pedig potenciál az volt benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hellwhatever #30 üzenetére
"Tudjuk, hogy gondok vannak, majd együtt a userekkel kijavítjuk!" Nagyjából.
No comment.
-
Gery9112
őstag
válasz
Hellwhatever #30 üzenetére
Az Anthem a tavalyi shownál se volt már jó jel. Amikor egy játéknál a bemutató alatt arról beszélnek, hogy a megjelenés után milyen fasza tartalmak jönnek és kínosan hallgatnak arról, hogy a megjelenéskor mit kapsz a 60 eurós kezdőárért akkor ott lehet sejteni, hogy a bullshit generátor 250%-on megy.
-
Hellwhatever
aktív tag
Anthemről az égvilágon semmi?
Nem túl jó jel.. -
.LnB
titán
Bf, fifa, madden, sims4, apex.
ez kemény show..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Apex panel eddig eléggé unalmas.
Caustic új skinje tetszik egyedül, meg hogy kiderült, jön rank mód.
-
rottenbull
őstag
válasz
callmeakos #19 üzenetére
Ne kabitsal mar. Az atlag trooper egy fingastol megfekszik. Az uj specko, akik elvileg nagy jedi vadasznak vannak kepezve, alig okoztak problemat. Meg a bemutato vegen sem, ahol vegyesen jott a foszereplonkre 2 fajta trooperbol vagy 3-4, es a specko. minden gond nelkul bedaralta. milyen taktikazas kell ide? sima ketgombos H&S jateknak tunik, nemi platform ugralassal. Ha jo lesz a sztori, az elviszi majd a hatan.
-
Wellin9
tag
Egészet nézve,ami eszembe jut a játékról,hogy jó iparos munka, semmi több.Ha nem Star Wars lenne,akkor nem hiszem,hogy tulságosan várnám a megjelenést. A grafika olyan-amilyen nem itt fogok ámulni a környezeten az is biztos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, alpha kiírást nem láttam elsőre, így a kinézetet egyelőre nem kommentálom.
-
callmeakos
veterán
Ja és ez a host gyerek az agyamra megy. Kérem vissza a kislányt tavalyról
-
Xaels
félisten
válasz
MasterMark #14 üzenetére
Mert gondolom nem valami Soulslike cuccot akartak ahol oda-vissza 1 hit mindenki.
-
callmeakos
veterán
Azért mert Alpha gameplay volt, szerintem kezeljük így a dolgokat.
Nekem ez bejött. A harc, a mozdulatok és a technikák bejönnek, és az is hogy a főhős nem egy nagydumás hülyegyerek aki mindenkinek visszapofázik. Az is bejött hogy nem egy darálós massza a gameplay ahol egy komplett zászlóalj esik neked, hanem láthatóan még kell küzdeni minden ellenféllel a maga módján.
-
törölt tag
A karakterek lehetnének szebbek. Tetszene, ha a fénykard darabolná az npc-ket. A játék viszont rendes jó iparos munkának tűnik.
Több, mint valószínű, hogy a day1 vásárlók között leszek egy digitális pre-orderrel.
Ez az SW játék elérte ez alapján azt a szintet, hogy játszani akarjak vele. -
rdt89
addikt
Nekem olyan Prince of Persia érzésem van a játékkal kapcsoaltban, Star Wars "megmozdulásokkal", így inkább a játékmechanika ami miatt érdekel, mert lapjába a SW univerzumot nem szeretem, de ez a játék hangulatos.
-
KaitouP
nagyúr
Jedi Fallen Order: Egyelőre csúnya a játék, és nekem az is fura hogy alpha game footage -t láttunk, aztán novemberben megjelenik a játék... (persze ettől még lehet, hogy a fejlesztés előrehaladottabb állapotban van).
Az animációk is esetlenek. Félek, hogy ez egy basic action game lesz, 0 extrával. -
Wellin9
tag
Remélem ez azért az ultra super easy mód,mert túl nagy kihívás nem látszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #9 üzenetére
Kicsit fura nekem. A harc tetszik, a karakter modellek nem túl szépek egyelőre. Viszont van pár nagyon epic mozdulat benne ami bejön.
A lángszórós jelenet viszont szörnyű volt.
-
Maxxy10
addikt
EA-s műsorvezető eléggé túltolja a dolgot..
Star wars eddig bejön van pár epic mozdulat benne ami kifejezetten tetszik.Btw, a hős arca nem az a színész aki a Gotham sorozatban játszott?
-
callmeakos
veterán
Hát ez elég cringe eddig
-
L3zl13
nagyúr
Fallen Ordert meglesem, at többi nem érdekel abból ami a menetrendben fel van tüntetve.
Kérdés, hogy a streamek között lesz-e valami meglepetés trailer. -
sittes79
addikt
Bakker pedig jövőre ki akartam menni, de kezd süllyedni az egész rendezvény színvonala, se sony, se rendes live show, talán micro mutat valamit, de az is kétséges....
-
Wellin9
tag
Azért valahol szomorú,hogy még olyan állapotban sincs a többi játékuk,hogy bejelentsék. A futószalag címeken kívül van egy Star Wars-uk,meg egy valószinüleg nem túl hízelgő Need For Speed
-
ldave
félisten
FIFA!
-
callmeakos
veterán
Remélem meghozzák a kedvem a Fallen Orderhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel több órányi streamről van szó, így a live chat az EA Play alatt nem lesz elérhető, feleslegesnek tartom. Az élő show-k alatt természetesen találkozunk majd.
-
törölt tag
Örülök, hogy szépen kilistázták milyen sorrendben jönnek a részletek. Lemegy az SW J: FO fél óra és mehetek is dolgomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!