- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Az Avengers játékra nagyon kíáncsi vagyok, szerintem óriási potenciál van a franchise-ban.
Választható karakterrel játszható sztori, különböző képességek, coop, PvP, mindent el tudnék képzelni. Aztán gondolom belelóg a kezem a bilibe, de reménykedem. -
Bad Pritt
félisten
10 milliónál többnek tűnik pár PC-s fafej (ennyit adtak el az Uncharted 4-ből)? Még LnB is vett inkább konzolt, pedig évekig fikázta ezt a generációt, de csak beadta a derekát, aztán most a földről szedi fel a haját kalandozás közben.
A játékosvilág legnagyobb hülyeségének gondolom a platformfétisizmust, a legjobb gamer élményektől fosztod meg így magad. Szvsz.
-
Nem tudom, miért nem adják pc-re az Unchartedet, és abban sem vagyok biztos, hogy ez kifizetődő nekik; rengeteg örök pécés van. Nem tudom, hány százalékuk befolyásolható, aki hajlandó akár konzolt is venni egy sorozatért, de többnek tűnik az elszalasztott számítógépes játékosok tömege. Rengetegen boldogan fizettek volna ezért a játékért, de csakis pc-n! Én soha, semmilyen játékért nem fogok konzolt venni. Vagy pc, vagy ha az nem működhet majd valamiért, akkor többet fogok kerékpározni, és régi játékokkal játszani.
-
Engem csak a Shadow of the Tomb Raider érdekel tőlük, de az nagyon.
-
Garrick
csendes tag
Egy FF VII Remake bejelentés, hogy ennyi év után végre elkészül és boldog is leszek.
-
.LnB
titán
FF VII, FF XV Episode Ardyn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest