Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ez ütős!
-
pohár
félisten
válasz
vegitossj7 #31 üzenetére
ugyanúgy nézett ki a játék a trailerekben, mint a végleges is, ilyen téren nem volt zsákbamacska... amúgy ez már most sokkal jobban tetszik ez, mint az Andromeda
-
szami777
addikt
Az a látvány
Még 720p-s felbontáson is odavág. Eddig még nem hallottam erről a játékról, de jónak tűnik nagyon.
-
pohár
félisten
válasz
BoneDragon #15 üzenetére
ez nem Ubisoftos game, ez EA, itt mindig azt kapod, amit látsz
-
k-adi
nagyúr
ez akkor division 2 ??????
kamu dialógusokkal gg ubi
a game maga várós, de én már skeptikus vagyok.... ez már túl szép lassan..
az viszont szuper lenne ha lenne single is
-
fuvi
senior tag
csak engem zavar hogy 3 részbe hajlik a páciens lába? beépített kecskelábak v mi a fene?
-
Már régóta vártam egy normális Vasember játékot. Most megkaptam!
-
J.Hetfield
aktív tag
Emiatt vágták haza az Andromédát? Meh...
-
.LnB
titán
Tetszik, jobban mint a Destiny.
-
Meglivorn
aktív tag
Azóta megerősítették hogy játszható szólóban is az egész, elvileg a szokásos bioware sztorikkal.
Szerintem korai találgatni mi lesz vagy nem lesz, a cucc csak 2018-ban jön ki, vagy még később ha csúszik. Az eredeti Edmonton csapat nagyrésze csinálja kb 5éve. Ennyit lehet tudni a többit majd szép lassan adagolják. -
myckey
veterán
Túl szép, hogy igaz legyen.
-
BoneDragon
veterán
Ez tuti nem ilyen lesz. Tipikus E3 bullshit videó, ami messze nem fogja megközelíteni a végleges állapotot. Amúgy én nem jöttem rá, mi is akar ez pontosan lenni.
-
Bad Pritt
félisten
Iron Man és Avatar fanoknak kötelező.
Nekem az tetszett nagyon, ahogy szóban lebontották kb a negyedik falat, xp-ről meg a lootról beszélgettek.
-
Raysen623
addikt
Ez a játék nálam kiütötte a Destiny 2 (1,5)-őt. Andromédát most vettem meg leárazva (30% dicount+20% akció
) és elkezdtem beleásni magam. Már most beszippantott és elvesztem benne
PC-n is megnéztem, de ott nem fogott meg ennyire, pedig ugyan arról van szó.
Szóval az Anthem must have kategória lesz nálam...
-
VTom
veterán
a grafikken nem szar! Remélem ilyen is marad!
-
XuChi
addikt
Lesz benne Single rész is, vagy csak "neten" játszható mint a Division ? Mert akkor nekem nem kell!
-
Kr/\toS
senior tag
Szuperül fest. A játékmenet is. És el sem hiszem hogy fizikai effektusokat használtak a találatjelző keresztek helyett!
-
vegitossj7
addikt
Jól néz ki. De EA és Bioware, szal tuti nem lesz vétel 1-2 hónapig megjelenés után... Megint kapunk egy Demizson + Destiny féle csalódást, az én pénzemre ki kell állniuk a próbát. Nem egy CDPR.
-
Kristof93
senior tag
Ígéretes, de nagyon sajnálom, hogy ezért került át a Mass Effect a c csapathoz.
-
duvi
nagyúr
Első nekifutásra, várós
Csúnyán kiütheti az Andromédát. Ha megjelenésig nem "optimalizálják", akkor a látványvilággal nem lesz gond
Persze kérdés, hogy milyen lesz a gépigénye?
Oric! Hálás köszönet a virrasztásért!
-
- = Zk = -
félisten
jóóóó o.O
Destiny 2 mellé el fog férni.. <3 -
Fitzgerald
veterán
Ez nagyon jól néz ki, de mi ez? Kooperatív akció-RPG, Destiny? Amúgy meg faszé' kell az UBI hülye szokásait felvenni másoknak is, és kamu dialógusokat vágni a videók alá...
-
rdt89
addikt
Ettől a játéktól leesett az állam. Iszonyatosan durva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó