- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTreff
tag
A Microsoft prezentációját nem láttam, de az EA nem villantott valami sokat!
Erősen "nesze semmi, fogd meg jól", amiről már eddig is tudtunk azt agyon "hájpolták" (gondolok itt a sport játékokra), amikre meg mindenki kíváncsi volt, arról semmit nem mutattak vagy inkább csak nagyon keveset (Dragon Age Inquisition, Mirror's Edge, Mass Effect 4).A BF Hardline nekem semmi újat nem hozott eddig, a CS:GO és a Payday világába akarja beoltani a Battlefield feelinget, ami szerintem annyiban kimerül, hogy most nem trópusi szigeteken vagy favellákban gyilkoljuk halomra egymást, hanem belvárosban (amit az itt bemutatott gameplay meg is alapoz).
A Criterion-os bejátszásnál értettem én, hogy azt akarták bemutatni, most valami nagyon nagy és új(??) dolgon munkálkodnak, de annyira nem mutattak semmit magából a koncepcióból, hogy igazából az egész csak egy Criterion DOLGOZIK reklám lett...legalább egy címet elárulhattak volna.
Remélem az Ubisoft azért villant valamit!
janos1988: +1
Új hozzászólás Aktív témák
ph Harmadikként az Ubisoft mutatja be nekünk a terveit.
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- Hyundai, Kia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest