- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Prof01
veterán
Dehogy hallgatnak a DriveClub-ról. Azt én sem értem, hogy a Sony konferenciába miért nem fért bele (tekintettel arra, hogy elég nagy húzó cím), de ettől függetlenül vannak nagyon korrekt E3-as fejlesztői interjúk és gameplay-ek. [link]
Vicces, hogy a interjúvoló srác is azt hitte, hogy jelen voltak a Sony konferencián, pedig nem.
"had a great showing yesterday at the Sony's press conference"
"we weren't there..."Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mister_X
nagyúr
Mondjon bárki bármit, a Nintendo Digital Event volt a legütősebb Ott került terítékre a legtöbb exkluzív cím és ott volt (a show talán egyetlen) igazán innovatív címe is - ha már a számokkal dobálózunk
Így hajnalban megnéztem én is a Sony konferenciát és... és majdnem bealudtam helyenként - na nem a fentlét miatt (van bennem fél liter kávé), hanem ment a duma és a CGI ezerrel. Uncharted 4 trailernél is kiírták nagy bőszen, hogy PS4-ről lett direktbe felvéve - az átvezető DriveClub-ról hallgatnak mélyen, új Gran Turismo sehol. Bár a remasterek miatt mindenki fújtatni szokott, a Grim Fandango-t mégse szólják le. Sebaj, minden gép jut valami az előző generációról: PS-re The Last of Us, Xbox ONE-ra Halo mesterséf edisön, Wii U-ra meg Bayonetta (amit mellécsapnak a Bayonetta 2 mellé).
Jó volt a Sony press is, de nekem a Microsoft-é jobban bejött, a szóbeli vállveregetést viszont a Nintendo kapja.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Prof01
veterán
válasz Ébenhercegnő #60 üzenetére
Sehol se? Persze, mert PS-re nincsenek exkluzív címek.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Ébenhercegnő
csendes tag
válasz gyuribácsi88 #56 üzenetére
Nem véletlenül a Sony konf keretein belül mutatták be az összes jelentős játékot; Mortal, Batman, GTA5, stb.stb.
Ezek valószínű xbox one-ra is jönnek ,akkor ps4 megint sehol se Halon kívül bőven vannak még exkluzív címek.Részemről e3 2014 győztese ms volt.Témát én le is zárom mert nem akarok én meg győzni senkit ,engem már meg győztek és ez a lényeg. Szó mi szó xbox one ftw
Xbox One FTW!
-
addikt
Mindenki azt csinál amit akar, és azt vesz amit akar. A horizon 1 jó kis játék volt, le is kötött úgy kb 3 hétig aztán ennyi. A project cars meg a the crew lesz az ami odacsap majd.
Mellesleg semmilyen harcot nem csinálunk, a hölgyemény közölte hogy a One sokkal jobb, és ha jól látom ez a Sony konferenciával kapcsolatos topic, van az MS-nek is ilyen topicja
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
D3xter27
csendes tag
-
Dexar007
veterán
válasz gyuribácsi88 #56 üzenetére
Mindig csinaljatok itt a konzol harcot,de meddig tart megvenni egy hasznalt gepet,kijatszani az exkluzivokat,es 1 honap utan tovabbadni,kis szerencsevel nyereseggel,kevesebb szerencsevel par ezer bukassal ?
Ha kijon a forza horizon 2,azonnal veszek egy One-t,a Halo eddig sem erdekelt igazan.Give me your cum,bull!
-
addikt
válasz Ébenhercegnő #55 üzenetére
De cuki, egyelek meg
Majd szólj valakinek hogy magyarázza el neked hogy miért világosabb a One képe, meg nem ártana olyan videókat is megnézned ahol távolságok is vannak, és melyik gépen milyen messzire lehet ellátni egy játékban, és hogy mennyire recés a kép ott a messzi távolban, meg a közelben is
Paraszt vakítók meg itt nem nagyon vannak (bár mondjuk nem is tudom kik azok a paraszt vakítók) maximum paraszt vakítás van. Itt általában érvek vannak és ellenérvek.
Nem véletlenül a Sony konf keretein belül mutatták be az összes jelentős játékot; Mortal, Batman, GTA5, stb.stb.
Az MS egyetlen egy szériával a Halo-val akarja megtartani a rajongóit, ami elég kevés lesz. Autós játékokra most azért nem térek ki mert abból jön bőven multiplatform is, ami ps4-en megint szebb lesz.
-
Ébenhercegnő
csendes tag
válasz GeryFlash #53 üzenetére
Választ már lelőtték ,idézem: De az tény, hogy a Sony showján több volt a duma. MS-nél szinte kizárólag videókat láttunk.
Ráadásul több volt a gameplay is nem cg videókkal etették a népet.
A hardware lehet hogy jobb ps4 gépnek de ezt te soha nem fogod látni képernyőn.Itt egy pl http://www.youtube.com/watch?v=P0PW_VGtKAI látszik hogy szebb xbox one-n
http://www.youtube.com/watch?v=zsQJVxaFfQw itt is látszik hogy xbox one -n szebb, színesebb, élesebb ... és ilyen kor jön az fps duma hogy hát ps4-en sokkal több az fps ,persze hogy több mivel rosszabb a grafikája és kevesebb a megjelenítés ...stb Én azt hiszem el amit látok ps4 paraszt vakítok nem érdekelnek.A többit mindenki maga dönti el.Xbox One FTW!
-
GeryFlash
veterán
válasz Ébenhercegnő #46 üzenetére
Fejtsd ki légyszíves, hogy miben volt jobb az Ms showja mint a sonyé... És hogy miért jobb neked egy 30%kal gyengébb pénz drágábban...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
CocooN-z
őstag
GoW ról lehet tudni valamit?
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Ébenhercegnő
csendes tag
Ez nagyon gyenge show volt.Ha ezzel akarták megfogni az embereket akkor én el is pártoltam tölük.
Ms-é sokkal jobb volt és több is volt a gameplay.Most már egyértelmű hogy mire fogok beruházni.
Köszi sonyXbox One FTW!
-
Zsoccc
senior tag
Felvételről nézhető, a lényeg a 23. perctől kezdődik.
-
pzstm
titán
válasz callmeakos #43 üzenetére
akkor jövő karácsonyra kell elkérni csak havertól PS4-et vagy beköltözni kicsit hozzá
az még sokára lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz callmeakos #36 üzenetére
nem néztem a show-t,de ahogy látom Uncharted4-ből gameplay még nem volt és megjelenési dátum sem, Last of US2 meg utána gondolom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
mentoloshypo
senior tag
Csöppet komolyabb show volt mint a MS-os.
-
pzstm
titán
Alapvetően úgy látom Sony is kitett magáért.
Grat nekik!
(Mondjuk ahogy nézem, alapvetően jövőre érkeznek az igazán nagy durranások )
[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
válasz callmeakos #36 üzenetére
The Last of Us 2-vel még várjunk, előbb adják ki az Uncharted 4-et.
-
Zsoccc
senior tag
Hamarosan felvételről nézhetőek a konferenciák, és érkezik egy összefoglaló amiben megtaláljátok az éjszaka folyamán felkerült összes videót és infót egybegyűjtve.
-
Hát ez..... elég langyi volt, és akkor finom voltam. Azért megmentette az egészet a GTA a Batman meg az Uncharted oszt jónapot.
Viszont akkor most kiderült hogy az esetleges The Last Of Us 2 az vagy 2016 de inkább 2017-es játék lesz.All→M8
-
Logen88
aktív tag
hát ez nem volt gyenge.
The Last of Us is a masterpiece.
-
GeryFlash
veterán
Áncsártiiid!!!
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Dexar007
veterán
GTA 5 Ps4-re iden osszel.
Give me your cum,bull!
-
GeryFlash
veterán
Last of us végre, mondjuk inkább egy 2. rész kellett volna remastered helyett...
-
GeryFlash
veterán
Lemaradtam, mi ez a 100 dolláros ps tv? ez egy olcsó ps 3?
-
GeryFlash
veterán
válasz callmeakos #27 üzenetére
Ja a végére felesleegsen ellaposodott, jobb lett volna a No mans sky után lezárni az egészet... Vgay mondjuk bemutatni a last of us-t, unchartedet, driveclubot, last guardiant
-
Logen88
aktív tag
nah, gyerünk már.. uncharted gameplay-t a népnek!
-
-
GeryFlash
veterán
Magicka és No Man's Sky ps4 only vagy lesznek pcre is?[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz GeryFlash #23 üzenetére
Hát se God of War, se Last Guardian (ami sztem már ki is van lőve), se Uncharted se Driveclub, mégis leesett az állam, nagyon komoly show volt számos (eddig számomra ismeretlen) állati jónak tűnő új IP-vel.
Na ki maradt még fent?[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Magicka lesz pc-re is vagy ps exkluzív lesz?
-
Ps Vita
őstag
nem gondoltam volna,de ez eddig simán übereli az MS-ét is
-
mrhitoshi
veterán
LBp 3 omg. Eddig állat.
PS4
-
Dexar007
veterán
LBP 3 PS4-re!
Kicsit felrementek a betuk.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
GeryFlash
veterán
Order 1866, hogy nézel ki te jó ég Milyen motor ez?
-
addikt
Azt lehet tudni hogy meddig tart kb?
-
Logen88
aktív tag
és most a nap, vagy inkább az éj fénypontja, végre jön a Sony konferenciája.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdjünk.
Live-Die-Respawn
-
Prof01
veterán
Már tűkön ülve várom!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Logen88
aktív tag
válasz callmeakos #11 üzenetére
valamelyik nap olvastam valahol, h most valami új címen dolgoznak. ki tudja... én is nagyon örülnék ha bejelentenék.
beyond two souls PS4-re amit még várok.The Last of Us is a masterpiece.
-
GeryFlash
veterán
Jesszus, lehet tényleg aludnom kellene, ha ennyire nem működik az agyam, hogy Sony hallatán ezek nem ugrottak be
Amúgy új Heavy Rainről nincsen pletyka?
[ Szerkesztve ]
-
-
GeryFlash
veterán
Milyen játékokra lehet számítani? Last Guardian? Vagy az már törölve lett?
-
Ps Vita
őstag
Na én is itt vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Most már letolom az egészet, ha törik ha szakad. Aztán pedig irány dolgozni. Micsoda fun day lesz
All→M8
-
Logen88
aktív tag
belenézünk az elejébe, aztán meglátjuk, h meddig maradunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest