Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Jó kifogás sose rossz, ugye ismered ezt a közmondást? Mindig az van az ilyen híreknél hogy oh 15 millió vagy 20 millió forint az semmi pénz a mávnál(és tényleg mennyit sikkaszthatnak?
), semmire se elég. És én ilyenkor gondolok bele hogy a főproblémákat mindig a szőnyeg alá kell söpörni és ilyen dolgokkal(gps vagy wifi) kell elterelni a figyelmet az igazi problémákról...Amúgy amióta az eszemet tudom, azóta retek mind a déli mint a keleti, de én nem látom hogy nagyon zavarná a mávot az ilyesmi, pedig ez se éppen az ország imázsát emeli. Ha még egyáltalán van imázsunk.
-
Mr.Csizmás
titán
szerencse, hogy hamarosan elkészül az új nemzetközi pénztár, végre civilizált módon fog kinézni....azt tudtad, hogy a mostani nemzetközi pénztár volt anno az 1.0-s pénztár? jó százéves lehet.
btw. az egész keletire ráférne egy tisztogatás, de inkább nem írom le mert rasszizmus lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ph Augusztusban két fontos, az online jegyértékesítést érintő informatikai fejlesztést is élesített a MÁV-START.
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest