Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Még a régi hazai képviselethez bejártam és volt lehetőségem meghallgatni a K2 technikás Woodcone rendszert...
Vittem be lemezt (ahogy az akusztikához is illik hallástesztre....)
Woaaaa!!!!!
Keresgetni kellett az állam!!!!
A cég kivonult itthonról, és most b....hatom, hogy hol is veszek egy ilyen jó cuccost.
Nem tudom meddig bírja még a akusztikus lencsés panám /Bang and Olufsen koppintás - be is szüntették!/ a kiképzést....
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Tomcat
őstag
válasz hibavissza #18 üzenetére
Ami azt illeti igen. Gondolom nem láttad a smilyt a végén, mert poénnak szántam. Egyébként annyira japán a gyár mint pl. a Maxell brand, azaz a feliraton kívül ma már sajnos semennyire.
A többi P.Ü![ Szerkesztve ]
Tomcat
-
elefant
őstag
válasz CarKiller47 #9 üzenetére
A JVC bezárta sajna a tv üzletágat, szóval egyre inkább az leszel
-
elefant
őstag
én értem, de ha a lényege a hangminőség, akkor minek tesznek bele egy DVD-olvasót. vagy ha már beletesznek, akkor tegyenek bele egy blu-rayt, és egy normális médialejátszót. van egy eszközöd amit úgy hirdetnek mint egy modell, amelyikkel lejátszhatod a filmjeidet és még jól is szól. akkor mibe került volna beletolni egy normális médialejátszót (mondjuk FLAC támogatással, ha már hangminőség)
-
eclipse006
őstag
válasz CarKiller47 #16 üzenetére
Hát azt így nem tudom, mert nekem csak az a régi hifi-m JVC, a mostani állapotról nem tudok, de valószínűleg nem lesz vele gond sokáig.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
kerelo
aktív tag
jó gép,szerintem ez erősen túl van árazva
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
CarKiller47
tag
válasz eclipse006 #10 üzenetére
Akkor remélem az LCD TV is sokáig bírja majd.
-
Nem, nem az a lényege. A lényege a hangminőség. Aki egy allinone mkvdivivxkiskutyafarkaflacmp3kakaó lejátszót keres, választ másikat. JVC matricával is találsz ennél olcsóbb videókat is lejátszó tornyot.
Szarkazmus ON
Ennyi erővel a CD-s mikrotornyoktól is elvárod a divx lejátszást? Merthogy CD-re se csak audio anyagot lehet feltenni. Továbba engem is mélységesen felháborít, hogy a CD-s mikrohifiken nincs HDMI, pedig simán lejátszhatná CD-re kiírt jpg fotókat.
Szarkazmus OFFFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
banhammer
veterán
Ennyi pénzért rablás.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Tomcat
őstag
JVC= Japan Victor Company legjobb tudásom szerint, de ezt még variálják is néha. A lényeg hogy a "Japán Victor Cég" a vállalat neve.
Egyébként ez egy totál fölösleges valami. Pláne ennyiért ilyen szolgáltatásokkal. Lehetséges hogy a DVD-Audio szabvány miatt raktak bele DVD meghajtót, de HDMI kimentet meg nem. Mással nem tudok egy ilyen döntést magyarázni a gyártó részéről.
Tomcat
-
vanhalen
senior tag
"Ehhez képest a 1600 dolláros nyitóár borzasztóan soknak tűnik, hiszen DVD-lejátszó ide-vagy oda, mégiscsak egy 2x40 wattos otthoni sztereo rendszerről van szó…."
Lehet, hogy ezzel az árral adóznak a cunami emlékének. A következőben talán helyet kapnak a 2011-ben modernnek számító szabványok is. Meg némi hasadóanyag. Lehet, már most is az drágítja?
-
eclipse006
őstag
Nagyon jó cucc, bár az ára elég horror.
CarKiller47: Nem vagy az , nekünk a nappaliban van egy 1996-os JVC mini-hifi, ami mai napig tökéletesen működik, és a kategóriájában szerintem kiemelkedő.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
CarKiller47
tag
Nekem a TV-m JVC, akkor különc vagyok?
-
"Miért ennyire szűk a támogatott szabványok köre, és miért nem tették lehetővé a mozgóképek lejátszását is. Ráadásul a HDMI csatlakozót is lespórolták róla, amiért szintén nem jár piros pont"
He?
Egy audiofül eszköz miért játszana le video lemezt? (Ha meg lejátszana akkor meg azon fanyalognál, hogy miért csak sztereo?!)
Mivel nem játszik le videjót, miért kellene rá a HDMI?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
psyho85
aktív tag
Nos, én hallottam már ilyen Wood Cone-os JVC-t, nem ezt a modellt, hanem egy másikat, eggyel nagyobbat, ha jól emlékszem. Nos, beraktuk a Metallica - SM-et, meg valami jazz-t is, és mindkettő úgy szólt, hogy besz@rás. Ettől függetlenül alpári spórolás szaga van a dolognak.
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
Móci
addikt
MP3, álomhangzás... lol. Gondolom a rendes audio cd-kel biztos szépen szólhat a méretéhez képest.
A fájlformátumokra meg mit lehet mondani? FAIL"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- B&W DM 602 S3 hangfal
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Inakustik Das Monitor RCA kábel 4m (nem csak) Autó Hi-Fi-hez - Új, bontatlan, több db
- WiiM PRO PLUSZ