Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Köszönöm a választ!
Frissítettem a K-Lite codec pack-et a legfrissebbre, és tegnap este tök jól működött a HD is. Ma viszont megint ugyanaz a helyzet, hogy hang van, a kép meg zöld, meg villog, ugrál...

Esetleg milyen másik programot javasoltok amivel ez a tuner megfelelően működik? A ProgDVB-t próbáltam de nem sikerült beállítanom...

-
SUPREME7
őstag
Nem értek hozzá, de vázolom mit szeretnék. Beállítok egy rakás felvételt, pl ha nem vagyok itthon akkor visszanézhessem. De párom ha itthon van zokon venné ha nem tudna kapcsolgatni, merrt azt kell néznie amit én éppen felveszek. Szóval az a kérdés, hogy ebben az esetben a dvbviewer kezelne-e egyszerre két eszközt (beállításokba hozzá lehet adni több eszközt, ebből gondoltam, hogy ez működhet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest