Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

Mivel nagyon durva árakon ment a covid alatt és utána minden, ami mobilis, de ami nem mobilis az is és akkor most meg csodálkoznak, hogy nincs igény gépcserére. Amúgy is én még emlékszem azokra az időkre, hogy "tudja-e a crysist futtatni", ami vicces volt valahol, de mégis volt tanulsága. Ugyanis akkoriban tényleg volt értelme a gépcserének vagy legalább a részleges korszerűsítésnek pár évente, még olyanoknak is, akik nagyrészt munkára használták csak. Most meg az ilyen gépeket minek lecserélni? Egyik gépemben egy i52400 dorombol, 1050ti mellett. "kihajtsa" vagy sem, de amire a kisebbik gyerek használja, robloxozik főleg, meg néha leckét ír rajta, videókat néz, bőségesen elég. Mit nyernénk ha sok százezerből frissíteném? Majd ha olyan igény lesz, akkor. Laptopok ugyanez a téma. 5-6 éves laptoppal manapság el lehet lenni. Régen meg voltak szenvedések a túl lassú gép miatt. Nyilván átlagos, irodai, max média fogyasztás, egyszerűbb játék, ilyenre gondolok, de feltételezem a vásárlók nagy részét ez a réteg adja.
    Meg amióta van streaming már a filmeket se kell sehol tárolnom. A franc se szórakozik a letöltéssel meg az archiválással, mert minek? régen kb 14-16 éve meg hetente írtam meg egy dvd-t, hogy olyan filmek legyenek rajta, amiket a mai napig nem néztünk újra. Azt se tudom, hogy hova raktam azokat a dvd-ket, ha egyáltalán be tudnám még olvasni, de egyik gépemben sincs már optikai olvasó :)

Új hozzászólás Aktív témák