- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
moleculez #99 üzenetére
Az (közel) üresjárati fogyasztás nem az, amikor nem vagy a gépnél, hanem amikor használod, de a prociterhelés nagyon alacsony. Pl. böngészés, kódírás, stb.
Érdekesség, hogy a laptopot sose kapcsolom ki, de mégis felélesztés után mire a külső monitoron megjelenik a kép, meg inicializálódik a külső billentyűzet az több mint 10-15 mp.#100jokeph : "APU-s konfigom kőkemény 35W-al beérte idle módban"
Egy laptop pedig 3-5W-tal. Cirka 7-szeres különbség.#101Balika911: "Streacom DB4?"
Igen, tűnődtem én is rajta régebben. Aztán továbbléptem a Noctua NH-P1 + venti kombóra gondolatban, mert igaz, hogy 90%-ban alacsony terhelésen fut a gép, de amikor meg videót editálok, vagy akár RAW fotókat dolgozok ki, akkor ne fuldokoljon saját hőjében a CPU. Az optimális megoldás az, ha a hő ki van küldve a házból. Amikor sok keletkezik akkor aktívan, idle-ben meg passzívan. -
Televan74
nagyúr
Az igényektől függ. Nyilván NAS és egyéb adattárolásra jó még a HDD, oda nem kell nagy tempó. Nálam egy külső 2TB -s HDD van, egy évben kétszer ha bekapcsolom adatokat mentek rá.
Az én gépembe 2TB+ SSD csücsül, a második számú gépben is SSD van és a szüleim notebookjába is cserélve lett a HDD - SSD -re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elsődlegesen a kliensoldali eladások hiányoznak, különösen a mobil gépek frontján.
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest