- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkekesi
tag
Az összehasonlítás valóban sántít, de nem azért veszek D800E-t, hogy utána kicsinyítsem a képeket. D800E-nek 36MP-en kell ugyanazt a (szubjektív) élességet produkálnia, mint D750-nek 24MP-en. Különben nem éri meg a felárat és az egyéb problémákat.
Hozzá kell tenni, hogy ilyen pixelsűrűséghez már kiemelkedően jó fotózási technika kell. Az összehasonlítás csak akkor mérvadó, ha stúdiókörülmények közt, jó minőségű állvánnyal, replrodukálható körülményeket biztosítunk a két fényképező számára.
Én azt tapasztaltam, hogy amikor D100-ról D300-ra váltottam, akkor szinte újra kellett tanulnom/át kellett értékelnem a fotózási technikámat, hogy technikailag ugyanolyan szintű képeket készítsek, mint D100-zal.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest