Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kb... az összes céget, amelyik a szerencsétlen idióta játékosokat (mint pl. én) ezzel sz*patja, hogy ilyen álhíreket röppent fel, fel kellene égetni és a helyüket vastagon beszórni sóval.... bő 1 évtizede várok én is hülye fejjel erre a játékra... tudom, hogy 90% esély van arra, hogy nem lesz belőle semmi, de az a maradék esély biztat egyedül... és szerintem sokan vannak ezzel így... barom cégek meg csinálják maguknak a reklámot duke nevével... nem tudom, milyen érzés lenne, ha ők lennének annak a bizonyos f@sznak a túloldalán, amivel szívatnak mindenkit...
...és akkor most még finom voltam és nőies 
#17+#15: jelen, szintén... meg szerintem sokan vagyunk itt, akik játszottunk vele és szeretnénk, hogy legyen dnf is... (és itt nem "did not finish"-re gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
...és akkor most még finom voltam és nőies