- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem az, de szerintem nagyon is elfér.
Idén is végigjátszottam a The Longest Journey-t (a fix 640x480@16bit szépen mutatott a 42"-os plazma TV-n
), mert szeretem a történetét. Viszont mégis felüdülés volt utána a második részbe belekezdeni, ami mai szemmel szintén régi, de már láttam is belőle valamit, nem csak odaképzeltem a pixelmozaik "vázlat" helyére a környezetet.
Ezek játékok, nem hangoskönyvek.
A technológiailag fejlett játékmotor, a részletes effektezés és textúrázás, a fizika mind csak eszközök a készítők kezében, ami lehetőséget nyújt nekik arra, hogy minél magasabb szinten valósíthassák meg a játék vizuális (és audio részét, amit sokszor elfelejtünk, pedig most itt van az AMD audio DSP-je és API-ja is, nem csak a Mantle a grafikához) részét (ami szerintem szerves része egy játéknak).Nem abból kéne kiindulni, hogy azok a játékok, amik csak arra mennek rá, hogy szép legyen a grafika, és szarnak minden másra, azokban a grafika érdekes (a szép az relatív, közelebbi példában pl. a DAO szerintem szebb, mint a DA2, DX10 effektek és jobb textúrák ide vagy oda -> viszont örültem volna jobb textúráknak a DAO-ba, hogy még szebb legyen), de minden más rossz. Attól még, hogy a grafika szép és részletes, attól még lehet jó a játék története és harcrendszere is.
Tényleg... Skyrim. Annak sem Crysis 3 szintű a grafikája, de azért elég jó. És azzal is jól el lehet játszogatni. Bár megvannak a maga hülyeségei is (pl. nem reagál rá tágabb értelemben a játékvilág, hogy mik történtek veled korábban. Lehetsz máguscsászár mestertolvaj, a kívülálló ember ugyan úgy egy senkiként kezel, de a körön belül is ott a vége mindennek, hogy az élére kerülsz a társaságnak, onnan kaputt).
Teljesen úgy beszéltek, mint ha egy RGP vagy kalandjátéknak kötelezően béna grafikával kéne kijönnie. Legyen minden 640x480@16-bit? Ja hogy a FullHD mégis kell már ma? Ó... Nekem meg az is, amit a Frostbite 3 tud...
-
-
törölt tag
Mentést dao-ból lehet importálni, vagy csak da2-ből? Mert az utóbbi az elég felejthető alkotás volt, remélem ez jobb lesz
-
remélem lesz demo
-
bali93
tag
Hát DA 2 után már nem túl sokat várok ettől a sorozattól, kár érte.
-
ldave
félisten
Hogy on is legyen: sokat nem tudni a játék történetéről, de ha a főszereplő egy inkvizítor lesz, akkor lehet hogy előbb-utóbb ítélkezni kell majd Morrigan felett, ha pedig csapattag lenne, akkor a játékos nem tudna pártatlan lenni az ügyben.
-
törölt tag
Szerintem a Witcher 2 latvanya tokeletesen megfelel egy RPG-nek
A Cryengine meg csak a Crytek kezeben nezett ki eddig szepen.
BF3-4-ben elhiszem, hogy szamit a rombolhatosag de itt ez nagyon keves. Ha nincs jo tortenet es jatekmenet akkor lehet akar a leszebb jatek is amit eddig csinaltak de semmit nem er majd 20 perc utan es uninstall az egesz. Habar mintha a Crysis 3-nal is keves lett csak a grafika eladasa pedig az FPS -
tyaty1
tag
Tehát a társakkal való interakció itt is korlátozott lesz mint a 2-ben, ha egy csapattag nem lehet fontos karakter.
-
Kalamona1
tag
Az elsőt imádtam. A második légé elbukott egy rész. Remélem javítják. Legyen bitang nehéz megint sok taktikázást igényeljen nem kell olyan pörgősnek lennie mint a kettő volt. viszont legyen jóó története. Sok olyan döntéssel ami befolyásolja a történet folytatását. Szerettem azokat a részeket amikor elgondolkoztál melyik az etikus döntés.
-
gabber01
addikt
Tök mindegy, úgyis elb*sszák. Megy majd a még tovább butítás. Már az előző rész is épp elég primitív volt.
-
mintha a dao-ban mellékszereplő lett volna...
-
alevan
őstag
Egyik kedvenc társam volt beszólásai miatt :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Silent Hill 2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest