- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
BoneDragon #29 üzenetére
Amióta ingyenes van karakterem és nem tartom olyan rossznak mint aminek mondják. Vagyis a fejlődés sokkal jobb mint a WoW-ban, tetszik a története is, még ha néha monotonná is válik, mint minden mmorpg. Viszont a végjátékról nem tudok, állítólag azután vannak a gondok, hogy igazából nincs mit csinálni. De én addig meg nem jutottam el, szóval egyelőre nem értem a nagy lehúzásokat
-
BoneDragon
veterán
válasz
Trevize1987 #12 üzenetére
Nem -e? Akkor te még nem játszottál az swtor-al.
-
MerLinh
senior tag
Már nem azért, de a vér eddig is tapadt rendesen =) vicces volt hogy a táborban romantikus beszélgetés és mind két fél arca majd hogy nem vérrel volt tele =)
izé, next-gen konzolokon is lesz taktikai nézet? ja meg remélem normal fokozatban is lesz friendly fire mint az originsben...én szeretem az rpgket, de nem vagyok mazochista =) és a 2ben hát szortam az áldást ezerrel mert nem hatották meg az embereimet...
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
Plazmacucci #25 üzenetére
Te kis hegyi troll!
-
-
ldave
félisten
válasz
Plazmacucci #23 üzenetére
Ne haragudj, elfogadom a véleményed, nem tetszik neked ez a játék, sőt. De rohadtul unalmas már minden Dragon Age hír alatt azt olvasni tőled, hogy ez egy szar lesz.
-
ldave
félisten
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
-
-
turit
tag
Skyrim copy
-
Rexdemon
aktív tag
/agreed Amikor a derék hadfi a lóravaló pallossal hadakozik egy pajzs mögé búvó gyáva cenk ellen, akkor valahogy rettenetesen darabos a mozgás, semmi gördülékenység nincsen, a mozdulatok szaggatva követik egymást. Sajna minél több "nagyonszép-nagyonlátványos" videó kerül ki, annál inkább elmegy tőle a kedvem. Mert beza' a külcsín mögötti belbecs... vagy annak hiánya...
-
BoB
veterán
Már most is részletesebb lehetne a látvány PC-n ha nem úgy fejlesztenének hogy a ratyi konzolokon is menjen.
-
alevan
őstag
Szépnek elmegy, de mi ez a szar? Ezek a harcmozdulatok olyanok, mintha egy csökkentett költségvetésű animét néznék...
-
wikings2
őstag
Szóval majd ha sz*r a játékmenet de legalább nextgen a látványvilág/grafika akkor pár év múlva százasokért fogják osztogatni a tecsóban aminek nagyon örülök hiszen egy újabb csodás kinézetű doboz kerülhet a gyűjteményembe, viszonylag olcsón.
-
gyáliSanyi
őstag
PS4 inkább a 7850 és a 7870 között van. Csak egy százast tévedtél, nem baj, majd máskor. Olyan tekintetbe ugyanakkor neked van igazad, hogy a jobban optimalizált konzolos játékoknál nem lehet számokon lovagolni, de azért az a 3x-os eltérés csak oda...asz. Egy Titan árából meg 2db nextgen kijön, igencsak nem egy kategória!
-
Televan74
nagyúr
Egy másik oldalon azt olvastam, hogy "A varázslatokhoz tartozó effektusok elképesztőek a negyedik generáción és egy csúcs PC-n".
-
Taposo
aktív tag
Úgy látom volt egy csepp eszük, mivel egy régebbi hirben úgy olvastam hogy a next-gen-t tényleg csak a next- gen konzlokra értik és hogy a PC is ugyan azt a butitott verziót kapja mint a jelenlegi konzolok vagy csak netán a cikkirónk nézte be ?
-
Trevize1987
aktív tag
Jónak néz ki. Én személy szerint bízok a BioWare-ben, azon kevés stúdiók egyike akikhez az EA még nem nagyon mert hozzányúlni (azért valakinek profitot is kell termelnie ha már mindent elbasznak), szóval itt csak határidős problémák szoktak lenni (lásd Dragon Age 2).
Nem aggódom, hozni fogja a szintet. És ahogy elnézem, ami a 2-ben nem tetszett az embereknek azt javították. Akkor meg mi baj lehet?
-
Rexdemon
aktív tag
Nem hinném,h látvánnyal baj lesz. Vagy inkább "nem hinném,h a látvánnyal lesz baj"?
Copypaste Skyrim, noneedthxbbEAware -
törölt tag
hát nem estem hanyatt a videótól, ennyit a guildwars2 is tud, sőt...
bár lehet, hogy csak a szemem rossz már, és nem látom a hiper dx11 effekteket -
Fecniii
tag
igen ha pusztán a számokat nézzük lehet hogy 3x erősebb, de a konzoloknál van alacsony szintű hozzáférés míg a Titan (és minden más VGA) esetében a DX visszafogja a teljesítményt. Tehát a tényleges teljesítmény különbség mondjuk ha a PS4-et vesszük amit kb egy 7970nek szoktak megfeleltetni máris nem olyan nagy a különbség.
-
Angel1981
veterán
válasz
gyáliSanyi #4 üzenetére
Jó kis graf!
-
Drizzt
nagyúr
A számok, legalábbis a jelen időpontot leíró részen stimmelnek. Titan: ~4500GFlops, PS4: ~1500GFlops, ami a GPU teljesítményt illeti. Persze a kép árnyaltabb, mert valószínűleg ezeken az architektúrákon is erősen függ a teljesítmény attól, hogy milyen tipusú műveletekről van szó. Pl. a BF4 kapcsán ment a felhördülés, hogy pc-n jobban néz ki, mint ng konzolokon, s valószínűleg a végleges változatban is ez lesz a helyzet.
-
Fecniii
tag
válasz
gyáliSanyi #4 üzenetére
LOL ennél rosszabb grafikont nem is rakhattál volna be, eleve tök régi hisz még Xbox 720 szerepel rajta, tehát a hivatalos bejelentések és secifikációk előtt készült, másrészt pont a nextgenből kimaradt nVidia grafikonja, még hogy a titán 3x erősebb mint a nextgen konzolok.. ugyanmár!
-
atike
nagyúr
Wow! Látványos... Nem kicsit.
-
ldave
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
-
Ad egy a Bionak nem hiszek, ad kettő úgy is ratyi lesz, ez már a játékmenet videóból lejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A BioWare elmondása szerint a következő generációs hardverek sokkal részletesebb látvány megjelenítésére képesek.
- Riasztó topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Video konvertálás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest