Legfrissebb anyagok
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Hát nem tudom másoknak hogy sikerült. Én világéletemben dolgoztam, tanultam, és most jutottam el oda, hogy vettem egy saját házat. 35 évesen, hitelből. Igaz, hogy Hollandiában, de otthon nem is akartam venni. Akkor ott kellene élnem. És ahogy nézem az otthoni rendszert, kb. 20 évig semmi nem fog változni pozitív irányba. Inkább vettem itt, majd a fiaim megöröklik. 20 millás autó? Örülök, ha ősszel tudok venni 4 téligumit a mostani golf 4-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest