Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egyetértek veled, jó lenne megkapnunk, ha már az Epic leállította az Unreal Tournament 4 fejlesztését. Viszont én attól tartok, ha kapunk is ilyet a Bethesdától, akkor telerakják ilyen speciális képességekkel meg kap 1-2 hülye játékmódot, mert ez mostanában a divat. Vagy limitált játékmódok, ezt is ugye a Fortnite kezdte terjeszteni. Az új Doom multija is elég foghíjas lett, ami a játékmódokat illeti.
-
Alaposan berágott a Doom Eternal zeneszerzője, többé nem akar a fejlesztőkkel dolgozni
Szóval újrakeverték a zenéit az engedélye nélkül és úgy adták ki. Így már minden érthető.
-
.mf
veterán
Nooooooo
Már a 2016-os Doom-nál is eléggé feszegette a határokat pár zenébe rejtett poénnal, úgy tűnik néhánynak hosszabb távú következménye lett
Aki még nem látta, itt egy előadása a soundtrackről, nem rövid, de nagyon érdekes sok szempontból is, és Mick jó előadó is, és humora is van -
törölt tag
"Egyelőre csak találgatások vannak, hogy mi állhat a háttérben"
Már az Eternal OST-jével is vannak problémák (Mick Gordon ki is jelentette, hogy némelyik tracket nem ő keverte), tegnap olvastam erről egy cikket Gamespoton. -
CocooN-z
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest