Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logen88
aktív tag
Ennél jobb hírt elképzelni se tudtam volna. Nagyon várós a játék részemről is. -
Tnil
tag
Szerintem az Arkham Asylum tökéletesen beleillik a Nolan-féle Batman filmek kissé, sötét, borongós hangulatába. Annak ellenére, hogy egy nagyon picit azért "képregényes", a hangulat tökéletesen átjön. Megéri kipróbálni (nagyon is).
Az Arkham Cityvel még nem játszottam, de néhány gameplaybe betekintve a hangulat ott is tökéletesre sikeredett. -
danikollar
őstag
Ne viccelj, már hogyne!
A filmnek és a játéknak nincs köze egymáshoz, talán annyi, hogy amilyen minőséget a Nolan féle Batman filmek hoztak a filmek között, kb. azt a minőségi szintet hozzák a Batman Arkham játékok is a játékok között.
Ahogy Heath Ledger a Sötét Lovagban kiválóan játszotta Jokert, olyan zseniálisan játssza Mark Hamill is Jokert az Akham játékokban, főleg ha egy kicsit érted az angolt. -
vinibali
őstag
érdemes a régebbi Batman játékokkal játszani? nem akarom a film varázsát egy rossz játékkel lerontani
-
Chapel
addikt
Mindkét rész a polcon figyel, hibátlanok, etalonnak kéne lennie single játék szintben, hosszúságra...és nem sorolom, kb. mindenre.
Kövi rész jöhet, de CSAK Rocksteady-vel!
-
janos1988
addikt
.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SenorGrande #13 üzenetére
Tényleg jó lenne egy fszán összerakott co-op, persze nem 1-2 óra játékidővel.
-
SenorGrande
senior tag
Remek játékok. Én szívesen látnék a következő rész(ek)ben végre online kooperatív lehetőséget. Nem lenne rossz szerintem egy Batman-Robin kampánymód.
-
Batman Gotham City-t akarom, ahol a saját repülőmbe, autómba be tudok szállni, elrejteni egy sikátorban, egy vízköpőre kiülve figyelni a rendőrség rádióját, hogy hol van balhé és közben esik az eső.
Ne ez kellene nekem.(#10) kovy29:Érdekesek a leaderboard-ok, mert egy extreme nehéz pályát valaki megcsinál 25mp alatt, mikor én 17 mp alatt sem érik oda az emberekhez. Érdekes.
-
Bjørgersson
félisten
Végre! Erre várok már régóta.
(#9) Gergosz2: Az Arkham Asylumban is van leaderboard.
-
alratar
addikt
Én is nagyon várom már az új felvonást!
@Dilikutya:
Nincs az AA-ban multi!
És úgy tudom (én se próbáltam) az AC-ben sincs! -
danikollar
őstag
Hajrá, várjuk sok szeretettel!
-
Dilikutya
félisten
Igazából én a DC Universe-t sem tudom elképzelni, hogy miként működik. Egyszer ki kéne már próbálni, ingyenes, szóval nincs vele gond sem. MMO biztos nem lesz belőle, én a multiplayert sem találom értelmesnek, nem ugrik be, hogy az Arkham Asylumban van-e, Arkham City-t nem próbáltam.
-
törölt tag
Hibátlan mindkettő része eddig
Akárhányszor elő lehet őket venni... csak egyszer majd a DRM szab határt mert 1. részhez a revoke mindig elmaradszerk:
(#6) Dilikutya:
El lehet azzal szórakozni de ha már volt jobb MMO a kezedben akkor felejtős vagy ha a képregény világ jobban érdekel mint a fantasy vagy sci-fi akkor meg pláne. -
Gergosz2
veterán
Várjuk a folytatást!
csak ne hogy MMO-t csináljanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra