Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Nekem a 4 a kedvenc játékom a mai napig. Furcsa lesz megszokni az új Dante-t, de szerintem a játékélmény kárpótolni fog
Mikor is jelenik ez meg?
-
Ateszzero
őstag
Érdekes.
Eltűnt a buzis és emós stílusú gyerek. NNa belátták hogy valamit komolyítani kéne a figurán? Helyes.
Így már jobban tetszik. Sokkal jobban. -
ASTON117
tag
Végre egy jó trailer ebből a játékból, eddig kifejezetten rühelltem, de végre kezdik összeállítani a képet a fejünkbe, ebből még a végén tényleg dmc lesz. A szánalmas dolog viszont az hogy szinte semmi újat nem mutattak, az hogy a karddal kinyúl dolgokért ugyanolyan mint Nero devil bringerje a dmc4ben, a levegőbe kaszabolás is alap, ja és ha jól látom van devil trigger is, igazából szerintem csak egy apró stílusváltásról beszélhetünk. Vicces hogy a játék producere fikázta a Dantét a piros ruha meg a fehér haj miatt, mert szerinte az már nem menő és mégis mit látok a devil triggernél? Csak nem piros ruhát és fehér hajat. Legközelebb jobb ha ül a sarokba és kussol.
-
KisTopi95
aktív tag
Ez nagyon várós, igazából még né sem barátkoztam meg ezzel a párhuzamos dimenziós dologgal. Classic dante 4 eva!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest