- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Ezt hívják Murphy törvényének.
Én 8 évig használtam cdj100-asokat, és mivel azokban is van mozgó/kopó alkatrész, rendszeresen kellett karbantartani őket. Ennek ellenére teljesen elégedett voltam velük.
Múlt évben váltottam 1000-rekre. Az egyik már megjárta az éjszakát számtalanszor, a másik viszont újszerű. Amennyit és amire használom (hobby célra), arra tökéletes, de nyilván érzékenyen érintene, ha otthagyna buliban.
Ettől függetlenül amire utalni akartam az első hozzászólásommal az az, hogy nem cserélném le ilyen "tamagocsi" jellegű cuccra, hiába pioneer (meg alma).
Ha minden jól megy hamarosan beszerzek egy RMX 1000-et, majd írok egy cikket a tapasztalatokról.
-
gyantaszuz
aktív tag
Véleményem szerint, ami kicsit is bazári módon néz ki közvélemény szerint (már pedig a wego sorozat úgy néz ki), máris fikázzák (természetesen nem csak az ezközt, hanem a "kezelőjét" is). Főleg azok, akik még életükben nem próbáltak egy értelmes klubban kontrollert.
Professzionális pultom van, a djm-700-as keverőm sosem cserélném le, de az étteremben, ahol zenélni szoktam elég érdekesen van kialakítva, így praktikusságból erősen gondolkodom egy hasonló kontrolleren (iPad kombóval). Habár a pio termékei elég elrettentőek számomra. Plusz a többi kontrollert sem áldották meg valami hosszú pitch potival, a sync meg felejtős.Lehet fejtegetni, hogy professzionális vagy sem egy ilyen készülék, viszont aki kicsit is benne van a dolgokban és "dj"-ként szombatonként nem otthon ül (jobb esetben) a csajával, tudja, hogy akár egy ilyen cuccból is bőven többet ki lehet hozni, mint az itthoni neves előadok 3/4-e.
Hangzását tekintve pedig nem 128 kbit/s-es zenékkel kell szórakozni. Nem sajtburgerre kell elverni a pénzt, hanem legális zenére. Aki a cd-ket szereti, néhány kontrollernél nem kell lemondania róla, csak szét kell nézni.
-
Én már láttam élő műsor alatt meghalni zsír új és előtesztelt cdj 2000-et is. Az volt a szerencséjük,hogy 3 lejátszóval tolták,azaz kettő volt aktív a harmadikat meg egyéb effektek bejátszására,belekeverésére használták. szal csatorna 2 lehúz ,"tartalék" cdj beröffent,cd bele, keverőn a csatorna 3 fel és mehet tovább a buli. Bár így is elég égő volt a dolog. 670e Ft -os Pio csak úgy átköltözött az örök lejátszók mezejére. Amúgy tele vannak a pio fórumok ilyen hibákkal. Az egyik csávó még videót is csinált egy cdj 2000 befáradásról,kiderült,hogy valamit elcsesztek az összeszerelés/forrasztáskor és sorban törtek el a forrasztott lábak/pontok és emiatt haltak meg a lejátszók.
Szóval,sajnos manapság már a pio sem a régi,elnyűhetetlen technika.
-
Devid_81
félisten
Meg szerencse, hogy a masik oldalt nem tamogatja, csak alma van.
-
blaca83
őstag
Ez egy vicc...
Vagy inkább vicc kategória???
Nem baj ilyen is kell, a "vérpistik" majd kérnek aputól karácsonyra.
@Madn!ght:
A Pioneer 1000-se nálam is befutó! -
BlackSoft
addikt
Biztosan ez kell a népnek
-
-
roberto02
tag
Minden DJ-nek apple eszköze van ?
vagy mért csak arra adják ki?
-
szilagyiv
senior tag
Nekem tetszik a koncepció. Házibulizásra tökéletes, a pro felhasználást meg hagyjuk.
A "mindenkidídzsénekhiszimagát" okfejtésre pedig csak annyit reagálnék, hogy sok ismert név is van, akik technikailag sehol sincsenek, mégis DJ előtag szerepel a nevük előtt. Nyilván nem attól lesz valaki lemezlovas, hogy két, közel azonos ütemű zenét egymás után tud rakni... és persze vannak olyanok is, akik átesnek a ló túloldalára, és agyonimprovizálják az egész szettet. Véleményem szerint akkor jó a műsor, amikor (az aktuális profilnak megfelelő) jó zenék vannak kiválogatva, precízen bekeverve, apró fűszerezéssel. A zene lényeg végülis a ritmus, és a tánc. -
banhammer
veterán
Otthon a szobaban bohockodni a haveroknak jo, de aki ad a minosegre ez nem MP3ban gondolkozik.
Vinyl meg nem veletlenul nem akar kihalni.Vegul is lowend diszkozasra nem rossz.
-
Engineer086
Modder
Otthon, esetleg házibuliban el lehet vele szórakozni, de aki komolyan gondolkozik azon, hogy lemez lovas lesz, az komolyabb cuccokba fektet be.
-
Madn!ght
addikt
...inkább maradok a jól bevált CDJ1000 mk3-nál.
-
CoDWaW07
őstag
Remek, mégtöbb "magát lemezlovasnak képzelő" ember lesz akinek a nagy tehetségével még az alapból jó zenéket is sikerül elrontania
-
gianni85
veterán
Majdnem berendeltem, de inkább megvárom a DJ Seherezádé Signature Edition-t
-
danikollar
őstag
Kérdés, hogy mennyire lesz minőségi? Oké, hogy Pioneer, de ennyiért nem hiszem, hogy professzionális alkatrészekből lenne összeszerelve.
-
haxiboy
veterán
Valószínüleg van értelme ennek is
rögtön berendelek 2-t belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A csatlakozóknak köszönhetően persze más eszközökre is rádugható a Pioneer DDJ-WeGO2.
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Filmvilág
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest