Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Nézd én nem vitatkozni akartam. Tudomásom szerint a 720p az HD, az 1080p pedig FullHD. Csak erre utaltam, mobiltelefonoktól függetlenül.
Egyébként HD minősítés ide vagy oda, az nagyon jó dolog, hogy a számítógépre készült divx-eket nem kell konvertálgatni, mert szaggatás nélkül viszi a teló. (Az más kérdés, hogy az akku szerintem nem bírna végig egy 2 órás filmet
)
És azt se felejtsük el, hogy tudomásom szerint a telefon microUSB csatlakozója egyben HDMI csatlakozó is (természetesen megfelelő kábel szükségeltetik). -
NathanCullen
senior tag
720p .MKV -t is? Ja, hogy azt nem... A Galaxy S tudja, ezért HD. Lehet vitatkozni, ez van.
Aki azt mondja, hogy nem élmény HD filmet nézni ezen a telefonon, az próbálja ki... Nincs olyan TV amelynek ilyen gyönyörű képe van. Persze nem ugyan az, mintha az ember egy hatalmas LED TV-t bámulna 3 méterről.
-
GML
őstag
Van egy pár megkötés mind HW mind SW szinten, hogy valaki rátehesse ezt a matricát a dobozra. Ez nem óvoda. Ha választhatnál 2 eszköz közül, ami videót játszik le, akkor te is gondolom azt fogod megvenni, ami többet tud. És ehhez kell a matrica...
pl a szutyIfone-nál nem láttam ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- A mai naptól végre elérhető lesz az Escape from Tarkov végső kiadása
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)