Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én is arra tippelnék, hogy a Revolut-nál van a pénzed. Nálam is volt egy félresikeredett fizetés, csak akkor a "sor végén" egy OTP-s virt. kártya volt.
• Google Pay: "Refunded"
• Curve: levonva (nem jelzett hibát)
• OTP: levonva (nem jelzett hibát)
Majd pár nap múlva megjelent az OTP-s számlámon a visszatérített összeg (Curve semmit nem jelzett) -
Jofi81
őstag
Úgy tűnik, hogy a probléma nem oldódott meg. A Revoluton már nincs függőben az összeg, hanem levonták. Tehát a Revolutban és a Curve-ben is az látszik, hogy kifizettem, a Google Payben meg "Refunded". A haverom kártyájáról lett fizetve, mert elfelejtettem bevinni a kártyáimat. Megkérdeztem, tőle is levonták. Szóval kétszer lett kifizetve, vagy legalábbis az én pénzem eltűnt valahova. Ilyenkor mi van? Mit tudok tenni?
-
<Adamsky>
nagyúr
"A Google Pay azt írja, hogy "Refunded", a Curve-ben úgy tűnik, mintha levonták volna ... "
Pont ugyanígy jártam én is pár perce.
1. kör: GPay → Curve → OTP-s virt. kártya: elutasítva és a GPay-ben "Refunded"
2. kör (ugyanott): GPay → Curve → Revolut: minden OKAmi fura, és eddig nem tűnt fel, hogy még a korábbi sikeres fizetések egyike-másika esetén (tehát nem mindnél) a következőket írta a fizetés alá: "A virtual Mastercard account ending in 2294 was used instead of your actual card number to make this purchase"
Egyik kártyám sem végződik 2294-re ...(#134) zsola400
"Várj 1-2 napot, általában ennyi idő alatt vissza jön." - jártál hasonlóan?
Ilyenkor, hol landol a pénz? A "leghátsó" kártyán, - vagyis, ami a Curve mögött van, - vagy a Curve Cash-ben (azt olvastam az refund-ok oda érkeznek mostanában)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- E-book olvasók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest