- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
"Akkor kell az NFC aktiválásához az app ha már korábban hozzá lett adva a kártya"
Nem lett korábban hozzáadva a kártya, mert most érkezett meg, és a fiókszolgáltatásokból adtam hozzá(#187) st3v3np3t3r
Kivéve, amikor a frissítés el nem szúrja az eddigi megfelelő működést(#192) tomp
"De a tranzakciók nyomon követéséhez illetve a hűségkártyához már kell a Pay app."
Igen, úgy tűnik, ez így van...kár, nem értem, miért nem látható app nélkül, na mindegy. Lényegében (látszólag) tényleg csak ebben különbözik az app az integrált funkciótól.Más (picit talán off is):
Play áruházból nem szoktam letölteni semmi fizetőset, viszont a lányom szokott játszani a telefonomon, olykor tölt is le játékokat. Most, hogy a Google rendszerén belül van már beállítva fizetési szolgáltatás, hozzá vannak adva a kártyáim, nyitott képernyőzárnál azonosítva is vagyok...minden adott ahhoz, hogy egy véletlen folytán megtörténjen valamilyen alkalmazás vásárlás. Még nem néztem át a Play áruház beállításait, de van erre valami kapcsoló, hogy ne engedélyezzen ilyen vásárlást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged