Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Arx Fatalis a legjobb belso nezetes RPG amivel jatszottam, ott van a kedvencek kozott a Deus Ex mellett. Mindkettoben azt birom hogy linearisnak tunik - pontosan meg van adva hogy mit kell csinalnod hogy tovabbjuthass - de ha nem birka modjara tolja az ember es elgondolkodik "na es mi lenne ha itt ezt csinalnam, igazabol a kuldetesben egy szo sem esik errol de de szerintem logikus dontes lenne" akkor nem az van mint a mai jatekokban hogy na, ha nem ajanlja fel ezt az opciot a jatek akkor nem is teheted meg vagy eppenseggel meglepheted de nem befolyasol semmit. Ebben a ket jatekban a fejlesztok rengeteg rejtett eshetosegre gondoltak es mindegyikre intelligens modon valaszol a jatek
Dark Messiah elsore csalodas volt (Arx Fatalis utan) mert inkabb az akcio fele hajlik de ettol fuggetlenul nagyon szeretem, az atmoszferat sikerult atemelniuk az Arx Fatalisbol.
Nagyon jo hir ez a Dishonored, raadasul az Ubi keze sincs benne ugyhogy most nincsenek lefogva a fiuk. Azert egy Arx Fatalis 2-nek jobban orultem volna de talan ezzel is aratni fognak
-
nemethati
senior tag
Micsoda eredeti történet
Minden esetre ha lesz olyan jó mint a Dark Messiah én tuti beruházok rá. -
kicsit emlékeztet az egész az elder scrollsos redguardra. ami persze nem baj. mindenesetre abból is el tudnék viselni egy remake-et/folytatást.
-
Thodeus
aktív tag
Videóra kíváncsi vagyok.
-
bulbaa
tag
Nagy kár, hogy a The Crossingot "feladták", bár már úgysem emlékszik rá szinte senki...
Drukkolok, hogy legalább ezt meg tudják valósítani, mert az ötlet jól hangzik. -
.bableWes
őstag
ez igen bejövös. árára majd azért kiváncsi leszek. de egy probát megér. mindenféleképpen
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest