Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
Remélem a színtiszta rally mostmár nem a másfél perces "pályákat" fogja jelenteni.
Ettől függetlenül élvezetes sorozatnak tartom, a 2-t nagyon szerettem. Az ilyen ökörködéseket rakják bele valami vadiúj tuningolós-éjszakai utcaigyorsulásos játékba ugyanezzel a motorral és ki vagyunk békülve. Egyébként pont erre számítottam volna az előzetes pletykák alapján, nem azt, hogy szétszedik ketté a dirt-öt.
-
HyP3b0y
senior tag
Nagyon remélem, hogy így lesz, mert ettől a gymkhana-tól kivagyok...elkezdtem Dirt 3-azni miután vettem egy kontrollert, a rally nagyon jó vele, mint régen PS2-n(meg persze PC-n
) az összes CMR meg WRC. De a 3-ban is majd kibújok a bőrömből amikor megjelenik alul, hogy rally futam lesz, annyira kikopott belőle
Én egyszerűen azt utálom igazából az egészben, hogy sikerül megszokni a játék fizikáját, az autók mozgását és erre ebben a gymkhana-ban vmi teljesen mást kapok meg. Tudom, hogy a való életben ez persze autóbeállítás kérdése, de akkor is túlzás sztem, hogy így ugrik a gázra a kis gymkhana fiesta, mindenhol kapar, a Citroen WRC meg elfárad ha véletlen keresztbe rakom egy kanyarban(okos automata nem dobná vissza eggyel...).
-
fagy53
nagyúr
Ott nem is a pályákkal van a baj, a grafika és a gépigény is a helyén van, még a nem teljesen korrekt szimulációt is le lehet nyelni, de a játékmenet rettenetes és a rally filling teljesen hiányzik belőle!
Bár a próféta szólna belőled és a DiRT 4 megtalálja a rally felé a helyes utat....!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest