Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Nagyon remélem, hogy így lesz, mert ettől a gymkhana-tól kivagyok...elkezdtem Dirt 3-azni miután vettem egy kontrollert, a rally nagyon jó vele, mint régen PS2-n(meg persze PC-n
) az összes CMR meg WRC. De a 3-ban is majd kibújok a bőrömből amikor megjelenik alul, hogy rally futam lesz, annyira kikopott belőle
Én egyszerűen azt utálom igazából az egészben, hogy sikerül megszokni a játék fizikáját, az autók mozgását és erre ebben a gymkhana-ban vmi teljesen mást kapok meg. Tudom, hogy a való életben ez persze autóbeállítás kérdése, de akkor is túlzás sztem, hogy így ugrik a gázra a kis gymkhana fiesta, mindenhol kapar, a Citroen WRC meg elfárad ha véletlen keresztbe rakom egy kanyarban(okos automata nem dobná vissza eggyel...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest