- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Az is valamennyire egyszerű-játékos szívatás lenne, mert csak néha teheted meg, meg esetleg csak korlátos mértékben. Egyébként korlátlan újraelosztásos meg felszerelés által kialakított karakterű karakterekkel az a hátulütő, hogy nincs valódi identitásuk, arculatuk a karakternek, hiszen az pillanat alatt teljesen megváltoztathatóak. Egyik nap még nyilazós-futkosós amazon volt másnapra meg mondjuk átváltozik valami közelharcos tank amazonná. Az meg pláne gáz, ha ezt egy adott csata kedvéért is megteheti az ember, mert ott épp az utóbbi fekszik jobban. Mondjuk ezt elkerülendő kíváncsi vagyok, mit találtak ki Blizzardék, hogy ez ne így legyen... Korlátos tárolóhely pl. egy megoldás ilyesmi ellen, másfelől a tárolóhellyel való szívatást én mindig idegesítő dolognak találtam (tehát legalább valami bázison lenne az embernek egy raktára...).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest