Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
izé nem akadtam el szerintem félre bezsélünk egymás mellett

szoval vannak mellék küldetések amiért kapsz bonuszt ... 7 pálya (sajnos én barom devil hunterként játszom) és a leges legelején egy ilyen napsütötte erdőben vagyunk egyenessen kell tovább menni viszont ahogy elindulsz el kezd világítani a kezed és bal oldalt van egy 3as vagy egy 4 oszlopos építmény amire fel van tüzve egy piros lap oda sétálsz megynomod az A-t vagy akármit ,s belépsz a pályára . Nah ott kell valamit csinálni 5 szor... pl az elözö küldetéseknél ugrásbol kellett lecsapni 5 ellen.t vagy egy bizonyos időn belül kellett kinyirni az ellen.t vagy egy bizonyos idő alatt fel kellett jutni valahova stb nah itt is valami ilyesmit kell csinálni csak nem jöttem rá mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BOINC: compute for science
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest