- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszomnt azt elvárnám, hogy ha már "magyar" store-ból veszek valamit, akkor a leírásában szerepeljen, hogy van e hozzá magyar felirat, vagy nincs. Szinte az összes úgy derül ki, hogy valaki megveszi és jééé, magyar. Kb. ez van. Most nem az évi 18k miatt mondom, hanem default kellene hogy legyen.
-
Tény, hogy többszöröse pc-n a hw ára a konzolénak, de nekem egyszerűen nem opció az a játékfelhozatal - és itt kimondottan a magyar nyelven megjelent játékok listáját nézem, mert számomra az fontosabb - mint ami a ps4-re van. Az az egy tucat kb. A pc mindig is rugalmasabb volt ezen a téren, ezen kár vitatkozni szerintem. Természetesen sokkal drágábban, ez is igaz. Az asztali gépembe csak a proci került annyiba, mint egy ps4 pro. Az is igaz, hogy azzal játszom jelen pillanatban a legkevesebbet, mert főleg másra használom. Nem véletlen, hogy megvan mindennek a piaci szerepe, a piaci rés. És nem csak egy eszköz kapható, és tud mindent.
.
-
-
-
Most ugye adják hozzá a Heavy Rain-t is. Ez nekem anno kimaradt. Ez is magyar feliratos, vagy még most sem lett az?
A Beyond:Two Souls meg ugye májusban psn+-re free volt, úgy tudom, az is magyar (?) annak ellenére, hogy a leírásban nem az szerepel. Utóbbit letöltöttem már, de még nem indítottam el.Ez így, együtt elég sokáig elég lenne. De a 3-ból csak kettő magyar feliratos, már az is jó hír.
.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Húsz év múlva intelligens gépek közt fogunk élni – de vajon mi történik, ha ezek, ahogy a cím is mondja, embernek kezdik érezni magukat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest