Hirdetés
- Asztrofotózás
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
CybonTom
tag
válasz
BabMester #52 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a mostani nextgen konzolokon nem nagyon van konkurenciája, a kérdés az, hogy az előzőeken, x360/ps3 -on van e... de tippre azon se nagyon van... és akkor így lehet kaszálni félkész progival is...
Amúgy szerintem még mindig nagyon gáz, hogy egy program ekkora költségvetésből, ennyire kidolgozatlanul/átgondolatlanul kerül kiadásra és az, hogy már mindenki azt várja, hogy jön majd úgyis a dlc ami majd megtölti tartalommal, holott ennek eleve nem üresen kellett volna kijönnie... de tudom, megvolt már máshonnan a nagy kinyilatkoztatás, hogy az emberek megszerették a dlc-ket...
Egyébként én attól függetlenül, hogy pc-ra nem jött/jön ki a játék, vártam, mert lehet, hogy úgy globálisan megmozgatta volna kicsit a piacot, ha az átlagból kiemelkedően sikerült volna, hisz az ilyen fps-be oltott rpg-s mmo-k választéka (főleg ha a kidolgozottságot is nézem) erősen kevés még pc-n is...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka. A kérdés, hogy sikerült felnőni a várakozásokhoz, vagy a Destiny nem az az űrkaland, amire mindenki számított?
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series S
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" A1709 64GB
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest