- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Teljesen mind egy mire költik. 500millió dollárt már visszatermelni is szép teljesítmény lesz. Nem is beszélve arról, hogy a játék profitot is termeljen. Ez inkább fanchise szintű hosszú távú befektetés. Nem tudok fejből számokat, hogy melyik játék mennyit kaszált, de szerintem 500milla már önmagában is jó pénz lenne. Így nekik sokkal jobban kell teljesíteni a sikerhez. Bár ez relatív, mert ha sikerül jól megalapozni ezzel a résszel a cím jövőjét akkor nincs baj.
Ráadásul szerintem ez az 500millió egyenesen arányos a sok DLC-vel és egyéb, a játékosokra átruházott költségekkel. Gondolom én.
-
.LnB
titán
válasz
mentoloshypo #24 üzenetére
Azért 500millió $ az nagyon sok pénz. Ezt ne felejtsd el. De lehet igazad lesz.
-
.LnB
titán
Tételezzük fel, hogy valóban 500millió-t költenek rá. Na most ha a GTA5-re 250milliót költöttek és hozott több mint 1milliárdot akkor ők se járhatnak rosszul. De ne felejtsük el, hogy a GTA5 egy jól bejáratott franchise, már rengeteg éve épülő birodalom. Aminek meg van a rettentő nagy rajongótábora, sőt a reklámoknak hála, már mindenki GTA5-el akart játszani hónapokkal a megjelenés előtt. Ráadásul a játék jó is lett, tartalmas, talán a leg tartalmasabb játék ami valaha készült, és elképesztő szabadságot kap benne a játékos. Ezzel szemben a Destiny egy épülő univerzum első része, egy teljesen új franchise első képviselője. Ígéretes, egyedi univerzummal. De a Borderlands-ben már tökéjre járatott játékmenettel.
Én mint nagyon komoly játékpiaci elemző () Nem hinném, hogy eléri az 1milliárd dollárt, sőt kizártnak tartom, szerintem örülhetnek ha nullára kijönnek. De ez nem feltétlenül baj, mert ha az univerzum megáll a lábán, és a játékosok rákapnak, akkor a következő rész már sokkal nagyobb profitot fog termelni. Szóval ez hosszú távú befektetés, ellenben a GTA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bobby Kotick elárulta, hogy mennyibe kerül a Destiny.
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Lenovo Legion go
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest