- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#42431471 #249 üzenetére
Top állapot szerintem a sportolóknál van/lehet, ide elég ha biztonságosan tudod vezetni a járművet. (a 4/c emiatt már eleve fasság, csak a szankcionálhatóság miatt szükséges).
Többivel egyet értek.
Szerintem amúgy jobban fog figyelni. A 30 ezer forint nem nagy összeg, hamar elfelejti az ember. Ha viszont nagyobb terhet nyög ki az ember, utána próbálja azt a lehetőségéhez mérten elkerülni. Olyat is lehetne, hogy emelkedne a büntetési tétel az elkövetett szabálysértések számának arányában. Mondjuk öt éves időszakon belül. Az első 70-es városban legyen 30 ezer, a második 60 ezer, a harmadik 120 ezer és így tovább. Így aki egszer benézte, nem "bűnhődik" annyira, aki meg gyakran benézi ott gáz van, illetve a szabályokkal nem törődők is belátnák előbb-utóbb, hogy a gatyájuk rámegy, ha nem változtatnak. Aki pedig nem tudja kifizetni, az dolgozza/ülje le.
-
Somatom
veterán
válasz
#42431471 #249 üzenetére
Mi az, hogy top üzemállapotban? Mikor vagy olyan állapotban és főleg, meddig? A vezetés során az állapotod romlik. Ha csak top állapotban vezethetsz, akkor az első perc után abba kell hagynod. Nekem 13-15 óra a napi munkaidőm és 9-10 óra a vezetési időm. A harmadik ilyen nap végére enyhén szólva nem vagyok top állapotban. Akkor a negyedik napon már nem is szabadna dolgoznom?
-
Tikakukac
titán
válasz
#42431471 #249 üzenetére
És akkor most el kéne mesélned te hogyan futtatsz öndiagnosztikát, milyen hibakódokat dob ki az agyad ha csak 99,9%-os vagy és mit jelent a fáradt definíció. Továbbá, hogy hány darab független számítógép dolgozik benned.
Mert amit szeretnél, az nincs. Nem is volt, nem is lesz. Esetleg valami baromi távoli önvezető korban. Talán.
Utolsó mondattal meg ekkora ellentmondást beékelni
Lauda: Nem fog jobban figyelni. Nem vagyunk gépek. Lassan huszonéve csinálok olyan műveleteket amik csukott szemmel mennének, de biztos sosincs.
Továbbra sem az a probléma, ha 200-al vereted és elkaszálnak. Tegyék. De hagyjuk már ezt és társaikat a francba. Felőlem nyugodtan lehet állítani, hogy a közlekedés biztonsága az első és lehet papolni arról ki mekkora marha ha 20 centit lecsíp egy záróból, csak nehéz befogadnia a testemnek, hogy a 36-oson is valamiért az extrémen kívül kirakott nyílegyenes várostábla előtt kell fényképezni, nem utána 2 kanyarral, ahol nonstop halnak meg emberek, mert kikanyarodnak és veretik neki a zárón. Akkor írják le szépen, hogy gyerekek, a pénzre megyünk, minden mást lesz@runk. Örömmel és boldogon fizetek ki minden bírságot. Az őszinteséget díjazom. A kamuzást rühellem.
-
törölt tag
válasz
#42431471 #195 üzenetére
Csak rohadt ritka. Jogsi szerzés után 10 évig kb kutya nem állított meg. Majd vettem egy mostanra 12 éves e46-os bimmert. Semmi extra, csak fekete. Gyári magasság, gyári fényszorók, gyári 16-os kerekek, valóban semmi tuning vagy hivalkodó, még sportdob se. Ezzel gondoltam untatni az utazóközönséget az utakon. Meló-home base között kb 3 km egy irányban, és jellemzően csak és kizárólag erre az útra használom. Fél év alatt 12 esetben igazoltattak, volt, hogy a kispesti és az erzsébeti banda is, kb 500 méter volt köztük. Látta a paraszt a rendszerben, hogy max 3 perce engedtek el a kollégák, ettől függetlenül végigtolta a 10 perces szenvedését megint. Megint megszondáztatott, megint lekérte minden adatomat, nem is értettem...
Egyszer pont az ecseri piac mellett a murvás placcon játszottak "teálljmeget", tömött sorból megint persze engem szedtek ki. Volt ott minden szintén, nekiálltak nézelődni hogy a felni az gyári méret e, és minden E száma meg mittom én rajtaevan, a hátsó ablakok sötétítése műbizonylatos e, meg ami kell. Aztán úgy 30 perc után amikor még mindig azt hitték hogy majd szopórollerre állítanak megkérdeztem, hogy ha ennyire pénzt akarnak gyűjteni, akkor az előttem haladó 3-as golfot miért nem szedték ki? A robbantott, porba döntött gumijaival, tökös koppraültetett felfüggesztésével, a tuti gyári xenonnal, ablakfóliával, sötétített hátsó lámpáival, meg hasonló nyalánkságokkal tutibb bulinak tűnt. Néztek bután aztán elhajtottak, hogy majd ők végzik a munkájukat. Azért félhangosan megjegyeztem hogy elég szarul ezek szerint. Mondjuk az is igaz, hogy mostanában meg leszoktak rólam már vagy kétszer sikerült éjszaka úgy haladjon mögöttem rendőr, hogy nem érzett azonnali késztetést hogy beszélgessen velem...
-
Tikakukac
titán
válasz
#42431471 #195 üzenetére
Kopasz mondta, hogy kefélték meg már azért, mert kifújta a kocsiból a matrica igazoló blokkot a szél és hiába volt benne a rendszerben, hogy a kocsin frankó a matrica, megkúrták
És ez nagyjából így is megy mai napig. Olyan beszarás dolgokat művelnek a yardok, hogy csak na.
-
válasz
#42431471 #165 üzenetére
Én is ezt csinálom, ha valaki tolóüzemmódban jön mögöttem, illetve szeretne. Ha pl városban haladok 55-60 körül és belémáll, visszaengedem szép lassan 45-50-re. Lakott területen kívül pedig 90 környékére. A legtöbb észreveszi magát, másik fele megelőz. Ritka az, amikor ezután még toló üzemmódban marad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged