Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyo
tag
Megpróbálom lassan írni, mert látom nem érted
Amit leírtam továbbra is az én véleményem, nekem fontos az ár/érték arány és ezt figyelembe is veszem mikor vásárolok.
Lássuk a megjegyzéseidet sorrendben:
1. Ár/érték aránya nem csak a drága terméknek lehet rossz, hanem egy olyan terméknek is ami ugyan olcsó, de nem képvisel értéket... Ráadásul amikor vettem az iPad-ot - ha már egyfolytában ezzel példálózol - akkor még nem volt ennyi alternatíva a piacon csak a Acer és az ASUS (meg állítólag a Samsung, de az nem volt kapható Magyarországon, csak a 7"-os ami nem volt megfelelő a kis felbontása miatt) ahol mindegyik drágább volt mint az iPad 2!!! (nem véletlenül tarolja le a piacot az Apple)
2. Fejleszthetőség alatt az is benne van, hogy pl. a 24" IPS monitorom nem kell "kukáznom", ha új hardvert veszek, míg itt a billentyűzetet és az egeret leszámítva (amit kétlek, hogy megtartana bárki is) mindent cserélned kell!
Új platform vásárlásánál itt rá vagy kényszerítve, hogy mindent cserélj, míg asztali gép esetében ez nem igaz (pl.: ha kell az új platform, akkor veszek egy alaplapot, processzort, esetleg videó kártyát is, de a többi komponens maradhat, ráadásul nem kell mindent cserélnem ehhez, fejleszthetek alaplapot+processzort, vagy csak videokártyát is)Ez a mindent ki a "kukába", ha igénylem a fejlesztést hozzáállás az pocsékolás amit én személy szerint rühellek, de emberek vagyunk, így mindenki más és más!
3. A játékokról meg annyit, hogy én a saját magam által preferált játékokat tartottam szem előtt, mikor a véleményemet közöltem és ezekhez a mobil GPU-k ezeken a felbontásokon használhatatlanok (ami használható ilyen felbontáson az NASA költségvetési körbe tartozik
)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3060 12Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/850 Gold 2-3Év gari
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest