Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Igen, kicsit halkabbra számítottam. Azért nem Noiseblocker, Noctua, Be quiet! színtűek.
(#77) Balika911
Amúgy is tetszett, de már marad pár évig még a Define R5. Sokszor megfordult a fejemben, hogy veszek valami álomszép házat akár 100-150 ezerért is, hogy a szoba dísze legyen, de rájöttem, hogy igazából rá se nézek. Tök felesleges.
-
hibavissza
veterán
Nem láttam még olyan házat amelyik HDD tartója értelmesen lett volna megoldva. Nekem Define 3 van. Azt viszonylag egyszerű volt moddolni. Minden belső tartót kiszereltem a hdd tartó keretet pedig a ház aljához rögzítettem egy speciális rezgéscsillapító anyag (szivacs, gyorskötöző
) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.
Azt ügye mondanom sem kell, hogy a Define R3 összes ventilátora instant kuka. De majd a süket vérpistikék jól megszakértik, hogy márpedig ez nekik rojszrojsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő