- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Igen, kicsit halkabbra számítottam. Azért nem Noiseblocker, Noctua, Be quiet! színtűek.

(#77) Balika911
Amúgy is tetszett, de már marad pár évig még a Define R5. Sokszor megfordult a fejemben, hogy veszek valami álomszép házat akár 100-150 ezerért is, hogy a szoba dísze legyen, de rájöttem, hogy igazából rá se nézek. Tök felesleges.
-
hibavissza
veterán
Nem láttam még olyan házat amelyik HDD tartója értelmesen lett volna megoldva. Nekem Define 3 van. Azt viszonylag egyszerű volt moddolni. Minden belső tartót kiszereltem a hdd tartó keretet pedig a ház aljához rögzítettem egy speciális rezgéscsillapító anyag (szivacs, gyorskötöző
) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.Azt ügye mondanom sem kell, hogy a Define R3 összes ventilátora instant kuka. De majd a süket vérpistikék jól megszakértik, hogy márpedig ez nekik rojszrojsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.