Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
MaxTorque #16 üzenetére
Mondtam szubjektív vélemény. A jelenlegi kuckómban nekem is kupleráj van. De most készülök venni új pc-t és abban makulátlan rendet akarok. Egyébként 25-35 között kiváló házak vannak, amiben gyönyörű rendet lehet tartani, nem kell vagyonokat elszórni. Nem a megtérülésről van szó hanem nálam a nappali dísze a PC. És ott egy olyan amit belinkeltem sokkal jobban mutat, mint egy összehányt kábelrengeteg. A díszes jelző pedig nem karácsonyfa effektust jelent nálam, hanem letisztultságot. Arról nem beszélve, hogy a híresnek is jót tesz, ha nem lóg bele semmi a házban levő szélviharba.
Márpedig nekem ez a kuckó ilyen szempontból nem tetszik. De még egyszer mondom, ez szubjektív saját vélemény.
-
drsanya
aktív tag
Elől látni mindent. Nézegettem már máshol is, és ugyanezt láttam. Pedig a fotókon sem az látszik, hogy hanyag lenne az összerakás, hanem egyszerűen csak zavaros. És már elnézést, de a hosszú VGA csak úgy fér be, hogyha kitörjük a lemezt, ezen pedig sírtam.
Szàmomra az ideális belső makulátlan, és csak ott látunk kábelt, ahol nagyon muszáj
-
drsanya
aktív tag
Emberek! A kábel menedzsment egy hányinger. Szubjektív tudom, de a saját házamba ami még mindig nincs meg, mert nem találtam megfelelőt, nem nagyon szeretnék látni. Az árát meg inkább hagyjuk. Ennyiért inkább a Phanteks Enthoo Primo.
Nem válasznak, hanem sima hsznek szántam. Csak mellényúltam, bocsi 😅
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A feltörekvő gyártó új háza dizájnos külsővel és gyárilag beszerelt vízhűtéssel érkezik. Kipróbáltuk!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest