- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlem csúsztatgatják 2015 nyárra is csak legyen rendesen megcsinálva a grafika, irányítás és ne legyen unalmas. TDU-knál jobb autós játékkal nem sokkal játszottam remélem lesz olyan jó !
-
SzDavid99
tag
A 360-as verzióról lejet valami konkrétat tudni? (Esetleges butítások a grafikán kívül...)
-
Garada
őstag
Hát abban a hónapban sok jó játék fog érkezni tehát érthető a tolás.Azonban ez még gyilkosabb arra a hulladék játékra nézve mert az embernek lesz mivel játszania és nem gondolom azt, hogy akár unalomból is valaki megvenné...
-
Bjørgersson
félisten
Gondolom pont az alatt az ~egy honap alatt fogjak tokeletesre csiszolni, mint eddig az osszes jatekukat.
-
batai15
félisten
Sajnálom,de ha valóban nem fölösen késik akkor -oké.
Addig meg legalább össze gyűlik a goldverzióra a pénzem. -
gianni85
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
És az a durva, hogy én még ilyen állapotban is marha jól szórakoztam mindkettővel. Talán a TDU sorozatba öltem a legtöbb időt az "árkád" autós cuccok közül.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #2 üzenetére
Nekem a TDU-k után az a gyanús, hogy csak ennyit csúszik. Azokra ráfért volna fél-fél év csúszás...
-
Azt sem bánom, ha 2016-ra halasztják a kiadást. One-on játszottam a bétával, kb 20 percig bírtam. Ultra nagy csalódás a játék grafikában, és irányításban is. Pedig nagyon vártam, de így felejtős..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A készítők szerint a csúsztatásra szükség volt, ugyanis csak így tudják a lehető legjobb játékot elkészíteni.
Ennél a sablonszövegnél valami jobbat is kitalálhatott volna a T. Készítő.
-
Erdei88
veterán
Remélem nem úgy mint a Watch Dogsnál volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest