Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Na az nagyon jó lenne ,de szerintem nem lesz belőle nagyobb ,sajna. (bár 750-esnél már új a csomagolás és "SP" felirat van rajta,hátha lesz újabb... )
S10,D10 is akkor lenne igazán zsír,ha ütés-vízálló lenne,akkor azonnal venném vmelyiket.
Transcend 25H3P 1 TB is ütésálló,usb3-as,csak elég bumfordi (21,5 mm vastag) és usb3 Y kábeles ...[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
A80-ból vennék 1TB-osat! Remélem, hogy az új Samsung-gal kiadják!
-
King Unique
titán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az eleganciáról más elképzeléseim vannak.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
King Unique
titán
Csini a design ,hajrá "SP"... !
Na,mindeni beújít még vmit,végre lesz 1 TB is (16,6 mm vastágság nem is rossz),nem 750 GB-nál áll le tudományuk. Meg ízlésesebb maga a cucc,remélem a tokja is,nem mint a parasztvakító S10,jujj...
Bár ahogy nézem ez sem ütés-vízálló,akkor lenne igazán jó.Hát nem tudom ,pont most akarok 2,5" külsőt venni,erre mki beújít,érdemes várni egy picit.
EddigTranscend 25M3/H3P-vel szemeztem,az még ütésálló is...teszt is meggyőző. -
kerelo
aktív tag
Jó kis vinyók De esetleg a kék vagy rózsaszín színen kívül,lehetet volna még fekete és ezüst szín is.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
grc999
tag
Az Armor típusból esetleg nem jön a közeljövőben valami "ráncfelvarráson" átesett, új változat? Mondjuk 7200-at pörgő merevlemezzel?
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest