Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
- = Zk = - #26 üzenetére
Nem fog jonni PC-re, ez csak akkor merult fel amikor meg nem karolta fel a Sony a csapatot es adtak nekik a Horizon motorjat a jatekhoz. Persze elobb-utobb jonnek a konzolok melle a stream szolgaltatasok is, akkor majd lehet minden PC-n csapatni a Sony ujabb jatekait. Talan a 5G elterjedesevel par even belul megvalosulhatnak.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #20 üzenetére
nembaaaj, PC-m lesz hozzá
garantálom -
törölt tag
válasz
Carlos Padre #24 üzenetére
Ez mekkora hülyeség, normális fejlesztés mellett sokkal többet ki lehet hozni és még mellette optimalizált is maradhat.
-
hombre[EU]
veterán
Nyáron bejelentettek 4 darab AAA exkluzív címet PS4-re : TLoU 2, Ghost of Tsushima, Death Stranding és a Spiderman-t. Az utóbbi most jelent meg, a többi 2020/21-ig megjelenik.
Nem értem miért kell értetlenkedni? Ahogy a CDPR szokta mondani: It's Ready when its Ready -
Snike
aktív tag
Nem tartom kizártnak, hogy ez lesz a PS5 nyitójátéka
-
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
Már ha egyszer megjelenik valójában, nem csak elméletileg!
Nem is tudom, hogy mióta látom feltűnni ennek a játéknak egy-egy videóját, de legalább jól fog futni PS6-on.
-
Hunpriest
senior tag
Ebből lehet hogy lesz PC port? A videó hangulatos, kár hogy a játékról semmi érdemit nem tudni.
-
Persie12
aktív tag
El nem tudom képzelni ebből mi lesz. Nem tudom magát a stílusát se behatárolni a játéknak. Kíváncsi leszek mikor fogunk többet megtudni róla. Egyelőre ott van a kívánság listán.
-
hombre[EU]
veterán
Tételezzük fel,hogy el szeretnéd mesélni a MGS 2 (ami szerintem A Kojima game) történetét valakinek. Nem elég egy 5 perc trailer semmire(még egy karakterre se úgy,hogy ismerjūk az univerzumot,ahol játszódik). Arról nem beszélve,hogy utána órákat lehetne vitatkozni a témájáról,mint pl. az internet cenzúrázása... Jéé 17 után pont aktuális
Biztos lehetsz benne,hogy a trailerekbōl nem fog összeállni a kép,de lehet,hogy 10óra gameplay után se -
Silεncε
őstag
Ez a játék (számomra) egy olyan katyvasznak tűnik, amiből én nem látom, hogy tudna Kojima egy értékelhető játékot csinálni. Nem tudom, hogy az MGS trailerek mennyivel voltak jobbak, akkor még nem követtem a sorozatot, de ez a bazi titkolózás már kezd fura lenni. Vagy az fog történni, hogy ez lesz az évezred játéka vagy Kojima túltolja és ez lesz az évezred bukása. Kíváncsi vagyok mindenesetre.
-
wjbhbdux
veterán
2023 korul mire lesz belole vmi, hol lesz mar a PS4.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
hombre[EU] #5 üzenetére
Troy Baker kb. minden második játékban kap valami melót manapság.
-
- = Zk = -
félisten
én maradok örök PC-és, és Xbox-os számomra az egér+bill örök, persze van Xim4-em, de csak a Destiny 1-et játszottam ki vele, a sztori vonalat.. ennyi... én multizni nem, járok már lassan 1 éve.. jó nekem a sandbox
a PS4 exklúzívokból sem mind érdekel, így... egyelőre felesleges.. a Forza sorozatot szeretem, a régebbiek nincsenek PC-re, az újabbak igen... le van a gond...
Egy ideje már igaz a mondás, hogy jobban megéri PS4 pro-t venni, mint VGA-t.
a PS4Pro helyett ink a "konzol" szót használnám... de nekem pl megfelel, hogy 1-1,5 évente veszek új hardvert a gépbe.. akinek meg nem, konzolra vált... -
Gebriel
veterán
Már vártam egy ilyen jellegű tartalmat a játéktól.
Tipikus Kojima -
hombre[EU]
veterán
Troy Baker is szerepet kapott? Errōl nem is tudtam. Nagyon komoly neveket sorakoztat fel Kojima. Most aztán kiéli a rendezōi hajlamait
Jól láttam,hogy az egy "summon" volt az entitások energiájából?
-
ribizly
veterán
válasz
- = Zk = - #3 üzenetére
Egy ideje már igaz a mondás, hogy jobban megéri PS4 pro-t venni, mint VGA-t.
Story based single cuccok simán rendben vannak rajta, az exkluzívok meg odab@sznak.
Az FPS multi kontrollerrel sz@r, de legalább nincsenek cheater-ek. -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
A last of us 2-vel és a GoW-al fogják trióban adni humble monthlyként.
ui: Megnézném, hogy mit hoznának ki grafika terén PC-n.
-
- = Zk = -
félisten
húú, ez miatt fogok venni egy PS4-et... tuti
kérdés, PC-re mikor jön a PS4-es megjelenés után...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ahogy azt Kojima korábban ígérte, a Tokyo Game Show alkalmából egy friss trailert mutattak be nekünk.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest