- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Szeretjük a zombis gamekat.
-
GoldenJ
tag
Nem lenen rossz, ha ez a játék abban a játéknemben diadalmaskodna, amelyben a Dead Rising 2 elbukott.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Nekem is, remélem a játékban is lesznek hasonlóan drámai hangulatú részek, nem csak az agyatlan hentelés.
-
sti10p
senior tag
Az a gond, hogy egy alapból hangulatos játékötletet sokszor tesznek tönkre az egy kaptafára menő megoldásokkal. Nekem a DR2 sem volt bejövős, mert agyatlan hent volt többnyire, hiába voltak benne jó ötletek. Ez az elszigetelt zombi sziget hangulat pedig tényleg horrorisztikus lehetne, de ahogy a zombihadat elnézem ez megint minden csak nem ilyesztő. Remélem azért kellemesen csalódok majd.
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon várós. A trailer nekem eszeveszett módon tetszett.
-
MrBrooks
tag
A csehek biztos kiteszenk magukért. Ha legalább olyan jó lesz, mint a Call Of Juarez, akkor szép sikerekre számíthat. Én már nagyon várom, muhaha.
-
Nekem anno a Left4Dead is bejött, ez is jónak tűnik. Lehet, zombis tucatjáték lesz, de egy darabig remélhetőleg el lehet szórakozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy új karakter mutatkozik be a Dead Island-ben, összesen három kép segítségével.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest