- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Találtgyerek #10 üzenetére
nekem is ízléses RGB-s gépem van: a SCSI és SAS HBA-k és a hálózati vezérlők indikátor LEDjei zöldek és borostyánszínűek, a HDD activity LED piros, a NVMe SSD acivity LEDje pedig kék
az /etc/rc.local egyik sora pedig letiltja az alaplapra ráerőltetett RGB vezérlőt, így marad az informatív RGOB fényjáték -
NandoXXL
senior tag
off: Látszik hogy itt a többség nem volt fiatal, se gyerek, cserébe a komment darabszámra gyúr.
Nálam 2005-ben volt : pár uv fénycső, zöld uv kábelek, + egy ilyen:
(akkor még az újdonság szelével hatottak ezek, sokan csak nálam láttak ilyen gépet, pár vodka narancs mellett jókat mulattunk bulik előtt uv világításban)
Ilyen fénycsövet azóte se látni..
A házam meg egy Casetek 1020 csak szürke volt, világítos mintával az elején:
[link]
https://prohardver.hu/teszt/casetek_ck-1020_haz/minoseg_uj_kontosben.html -
Valamikor réges régen egy messzi galaxisban, vagyis nem is messzi, csak a szobámban, de régen. Ja és nem a focista meg az exelnök, szóval régen még az első athlon64-ek idején volt egy Thermaltake tápom, ami hátrafelé és oldalt egy X alakzatban fényváltósban világított. Na kb. 2 hétig bírtam elviselni, aztán repült a színorgona.
Amúgy egy szolid ambient konstans fény még elfér, mint akár egy piros láva lámpa, az még egy randit is feldobhat ha úgy alakul. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Akinek fény kell, az állítson otthon egész évre karácsonyfát magának."
Nálam van(, de szinte sosem pilácsol). Tudod, mert minden nap egy kib@szott karácsony(, de ritkán ünnepelek).
A gép is zárt, egyedül csak az egyik billencsen van egyszínű fény, javarészt offon. Amúgy "véletlenül" (evolúciós folyamat) alakult így. A fa kivételével.
Korábban volt főgépen üveg oldallap, bent két RGB csíkkal, ami az esetek 97,5 százalékában egy színben (leginkább sötétlila), legalacsonyabb fényerőn világított, néha csak az egyik LED szalag ment, és semmi máson nem volt fényorgona. Nem csúnya egyébként.
/veryizgalmas törénet the end
-
Feri7619
tag
Teljesen egyetértek! Én pl allergiás vagyok rá, ha világít valami a gépben, pláne, ha erősen. Ki lehet kapcsolni igaz /már ahol/, de minek rátenni? Inkább felszerelhető kiegészítőnek adnák, és veszi az, akinek kell. Nekem a gépben egy statikus kék világít szolidan, kis fényerőre állítva és kész! Megőrülnék, ha színpompával, lámpaként világítana a gép este!
-
Komolyan, az ilyen ledes csicsát inkább negatívként értékelném, mint plusz. Viszont a külföldi tesztoldalak is mind-mind a hiányát veszik negatívumnak, tiszta behányás ez a divatmarhaság. Akinek fény kell, az állítson otthon egész évre karácsonyfát magának.
-
podtibi
senior tag
Az ilyen feszkot érdemes jobban húzni?
-
fatpingvin
addikt
kíváncsi vagyok mi játszódik le azoknak az embereknek a fejében akik 70 dollár pluszt kiadnak két semmire nem jó foglalatdugóért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kerékpársportok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest