- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
őstag
kíváncsi vagyok mi játszódik le azoknak az embereknek a fejében akik 70 dollár pluszt kiadnak két semmire nem jó foglalatdugóért...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
podtibi
aktív tag
Az ilyen feszkot érdemes jobban húzni?
Ezt inkább rád bízom.
-
Komolyan, az ilyen ledes csicsát inkább negatívként értékelném, mint plusz. Viszont a külföldi tesztoldalak is mind-mind a hiányát veszik negatívumnak, tiszta behányás ez a divatmarhaság. Akinek fény kell, az állítson otthon egész évre karácsonyfát magának.
izé
-
Feri7619
tag
Teljesen egyetértek! Én pl allergiás vagyok rá, ha világít valami a gépben, pláne, ha erősen. Ki lehet kapcsolni igaz /már ahol/, de minek rátenni? Inkább felszerelhető kiegészítőnek adnák, és veszi az, akinek kell. Nekem a gépben egy statikus kék világít szolidan, kis fényerőre állítva és kész! Megőrülnék, ha színpompával, lámpaként világítana a gép este!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Akinek fény kell, az állítson otthon egész évre karácsonyfát magának."
Nálam van(, de szinte sosem pilácsol). Tudod, mert minden nap egy kib@szott karácsony(, de ritkán ünnepelek).
A gép is zárt, egyedül csak az egyik billencsen van egyszínű fény, javarészt offon. Amúgy "véletlenül" (evolúciós folyamat) alakult így. A fa kivételével.
Korábban volt főgépen üveg oldallap, bent két RGB csíkkal, ami az esetek 97,5 százalékában egy színben (leginkább sötétlila), legalacsonyabb fényerőn világított, néha csak az egyik LED szalag ment, és semmi máson nem volt fényorgona. Nem csúnya egyébként.
/veryizgalmas törénet the end
[ Szerkesztve ]
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
-
Valamikor réges régen egy messzi galaxisban, vagyis nem is messzi, csak a szobámban, de régen. Ja és nem a focista meg az exelnök, szóval régen még az első athlon64-ek idején volt egy Thermaltake tápom, ami hátrafelé és oldalt egy X alakzatban fényváltósban világított. Na kb. 2 hétig bírtam elviselni, aztán repült a színorgona.
Amúgy egy szolid ambient konstans fény még elfér, mint akár egy piros láva lámpa, az még egy randit is feldobhat ha úgy alakul.izé
-
NandoXXL
senior tag
off: Látszik hogy itt a többség nem volt fiatal, se gyerek, cserébe a komment darabszámra gyúr.
Nálam 2005-ben volt : pár uv fénycső, zöld uv kábelek, + egy ilyen:
(akkor még az újdonság szelével hatottak ezek, sokan csak nálam láttak ilyen gépet, pár vodka narancs mellett jókat mulattunk bulik előtt uv világításban)
Ilyen fénycsövet azóte se látni..
A házam meg egy Casetek 1020 csak szürke volt, világítos mintával az elején:
[link]
https://prohardver.hu/teszt/casetek_ck-1020_haz/minoseg_uj_kontosben.html -
fatpingvin
őstag
-
fatpingvin
őstag
válasz
Találtgyerek #10 üzenetére
nekem is ízléses RGB-s gépem van: a SCSI és SAS HBA-k és a hálózati vezérlők indikátor LEDjei zöldek és borostyánszínűek, a HDD activity LED piros, a NVMe SSD acivity LEDje pedig kék
az /etc/rc.local egyik sora pedig letiltja az alaplapra ráerőltetett RGB vezérlőt, így marad az informatív RGOB fényjátékA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezek szerint annyira mégsem komolyak. Ez még hagyján, de amit például egerekről össze tud hordani némelyik, az egyenesen katasztrofális.
[ Szerkesztve ]
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 2 x 16 GB-os készletek 6400 MHz-ig nyújtózkodnak, és egyes változataik mind a négy DIMM foglalatot beterítik színes pislákolással.
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.