- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nem, vagy legalább is nem az élettartam garanciára.
A jótállás / garancia törvényileg kötelező ideje alatt, a vonatkozó törvények alapján kell eljárni. Ebben az esetben ha a termék gyártása/forgalmazása megszűnt ezért javítás vagy csere nem lehetséges, akkor a számlán szereplő vételár visszakérhető (elállhatsz a szerződéstől).
Bármi, amit a törvényileg kötelező garancián felül ad a gyártó vagy kereskedő, az már egyéni szabályozás körébe tartozik. Ha nagyon sarkítjuk, akár örök garanciát is adhat a gyártó, de csak azokra a termékekre amik teliholdkor készültek.
Az élettartam garanciás termékeknél minden esetben ajánlott elolvasni a gyártó/kereskedő által meghatározott feltételeket, mert néha érhetnek meglepetések. Pl. az 5k HUF-os RAM modult nem biztos, hogy megéri saját költségen kiküldeni a tajvani gyárba cserére. Láttam már olyat is, hogy az elvárt biztonságos csomagolás miatt már a csomagolóanyagok drágábbak lettek volna, mint a meghibásodott hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lords of the Fallen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest