Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nem, vagy legalább is nem az élettartam garanciára.
A jótállás / garancia törvényileg kötelező ideje alatt, a vonatkozó törvények alapján kell eljárni. Ebben az esetben ha a termék gyártása/forgalmazása megszűnt ezért javítás vagy csere nem lehetséges, akkor a számlán szereplő vételár visszakérhető (elállhatsz a szerződéstől).
Bármi, amit a törvényileg kötelező garancián felül ad a gyártó vagy kereskedő, az már egyéni szabályozás körébe tartozik. Ha nagyon sarkítjuk, akár örök garanciát is adhat a gyártó, de csak azokra a termékekre amik teliholdkor készültek.
Az élettartam garanciás termékeknél minden esetben ajánlott elolvasni a gyártó/kereskedő által meghatározott feltételeket, mert néha érhetnek meglepetések. Pl. az 5k HUF-os RAM modult nem biztos, hogy megéri saját költségen kiküldeni a tajvani gyárba cserére. Láttam már olyat is, hogy az elvárt biztonságos csomagolás miatt már a csomagolóanyagok drágábbak lettek volna, mint a meghibásodott hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest