- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nem, vagy legalább is nem az élettartam garanciára.
A jótállás / garancia törvényileg kötelező ideje alatt, a vonatkozó törvények alapján kell eljárni. Ebben az esetben ha a termék gyártása/forgalmazása megszűnt ezért javítás vagy csere nem lehetséges, akkor a számlán szereplő vételár visszakérhető (elállhatsz a szerződéstől).
Bármi, amit a törvényileg kötelező garancián felül ad a gyártó vagy kereskedő, az már egyéni szabályozás körébe tartozik. Ha nagyon sarkítjuk, akár örök garanciát is adhat a gyártó, de csak azokra a termékekre amik teliholdkor készültek.
Az élettartam garanciás termékeknél minden esetben ajánlott elolvasni a gyártó/kereskedő által meghatározott feltételeket, mert néha érhetnek meglepetések. Pl. az 5k HUF-os RAM modult nem biztos, hogy megéri saját költségen kiküldeni a tajvani gyárba cserére. Láttam már olyat is, hogy az elvárt biztonságos csomagolás miatt már a csomagolóanyagok drágábbak lettek volna, mint a meghibásodott hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Direct One (műholdas és online TV)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest