Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
nem tudom, az nForce chipset hogyan sáfárkodik a tRD-vel, az én P35-ös lapom tényleg elég idiótán csinálja - lehet, hogy itt is valami hasonló miatt nem lett gyorsabb azonos FSB mellett a magasabb órajel...
kenny: minden bizonnyal menni fog - a hátránya csak annyi, hogy ha mégsem, akkor nem tudod kin számon kérni.
-
fLeSs
nagyúr
a proci felől nézve az elsőben és a harmadikban néztem.
a subtimingok autón maradtak, ahogy észrevettem azok folyamatosan csak növekedtek ahogy emelkedett az órajel. gondoltam jól vannak azok, ha még azokat is egyesével kikísérletezem, akkor egy élet alatt sem végeztem volna, nem ez a célja egy ilyen tesztnek.Az 50e-es ár sztem túl alacsony, de ezt kaptuk a CSX-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)